'VOLJELA BIH DA SI OVDJE'

ELLINA POSVETA TATI DIRNULA OBOŽAVATELJE Ni mama Danijela nije mogla suzdržati suze: 'Rasplakala si me... Idem se vanka ohladit'

 
Dino i Ella 1999.
 Tomislav Serdar / CROPIX

Ella Dvornik iznenadila je poznanike i obožavatelje objavivši na društvenim mrežama da su se Charles i ona vjenčali u Las Vegasu. Objasnila je zašto su odabrali baš tu lokaciju, kao i zašto su odlučili pobjeći od svega i učiniti to sami, pod svojim uvjetima.

- Kada smo se Charles i ja upoznali prije pet godina htio me je odvesti u Vegas i oženiti. Nisam tada imala vizu, ali sam je sada dobila. Ima li boljeg načina da se proslavi ovaj sretan završetak s još jednim epskim sretnim početkom. Pokušavamo organizirati vjenčanje već tri godine otkako smo se zaručili, ali obzirom da su naše obitelji na dvije suprotne strane Europe, to je bilo zbilja teško. Stoga smo učinili ono što činimo najbolje, kako bi Frank (Sinatra op.a.) rekao, učinili smo to na naš način. Evo nas, samo nas dvoje, sada je i službeno. Upravo vjenčani! P.S. Balie, volimo te (i ti si sada službena) - napisali su Ella i Charles na društvenim mrežama.

Ella je vrlo brzo objavila još jednu fotografiju s vjenčanja, no tu je posvetila svom tati, Dini Dvorniku, i rasplakala gotovo sve pratitelje.

- Dragi tata, ako gledaš… Jako si mi nedostajao. No, imam muškarca koji me voli i koji brine o meni. Ne brini. I sretan rođendan mojoj mami, tvojoj ženi. Nedostaje mi naša obitelj na okupu, ali niste zaboravljeni. Nadam se da si dobro… Voljela bih da si ovdje, ali uskoro ćemo se vidjeti u drugom životu. #LjubavSeZoveImenomTvojim

U komentarima joj se javila mama Danijela koja je napisala:

- Rasplakala si me... Idem se vanka ohladit.

Jednako emotivno reagirala je i Lana Klingor koja je Elli napisala:

- Jao, kako sam se rasplakala sad. Čestitam vam, volite se i ljubite još 100 godina.

I u većini ostalih četristotinjak komentara pratitelji su priznali da im je izmamila suze na lice.

Screenshot / Instagram Stories

U Pričama na Instagramu, Ella je objavila baš fotografiju s ocem i uz nju napisala:

- Dragi moj dječače, brate, oče… Iako tu nisi, mi smo s tobom zauvijek. Dok me drugi muškarac vodi, znaj da si ti uvijek prvi. Čekam te na kraju, tata. Iako me do oltara vodio nisi, vodit ćeš me do kraja. Volim te uvijek i zauvijek. I koliko sretna bila, tužna sam. Fališ mi. Trebam te. Volim te.

Screenshot / Instagram Stories

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:35