SPREMNE ZA DVOBOJE

FOTO: POGLEDAJTE ATRAKTIVNE HRVATSKE ODBOJKAŠICE U NEŠTO DRUGAČIJEM IZDANJU Dresove su zamijenile večernjim haljinama

 
Nikolina Božičević, Beta Dumančić, Lucija Mlinar, Samanta Fabris, Vedrana Jakšetić i Rene Sain

Dresove i tenisice, hrvatske odbojkaške reprezentativke su uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura u editorijalu za Jutarnji zamijenile elegantnim haljinama i štiklama. Šest reprezentativki: Nikolina Božičević, Beta Dumančić, Lucija Mlinar, Samanta Fabris, Vedrana Jakšetić i Rene Sain raspustile su svoju inače uvijek povezanu kosu i okušale se u poziranju pred fotoobjektivom, a s nama su porazgovarale o modi, uređivanju i svojim stilskim preferencijama.

- Iskreno, najdraži odjevni predmet mi je trenirka, no usprkos tome uvijek željno iščekujem večernja druženja s prijateljima kako bih svoj sportski stil barem nakratko zamijenila visokim potpeticama i lijepim haljinama - rekla nam je 21-godišnja Porečanka Rene Sain. Reprezentativke su se prepustile u ruke stručnjaka kako bi zablistale poput holivudskih diva. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije, 27-godišnja Samanta Fabirs, kaže da je ovo bilo jedno od najzabavnijih. - Slažem se s Rene, divno je ponekad odjenuti haljinu. Zbilja smo uživale i ovo iskustvo će nam zasigurno biti od koristi, a i uvod je u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin - istaknula je kapetanica.

Naime, naše odbojkaške reprezentativke će večeras u 19.30 sati u tom baroknom gradu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj zaigrati utakmicu protiv Mađarske, a narednih dana slijede utakmice protiv Austrije i Francuske. Hrvatska odbojka ispisuje nove stranice svoje povijesti. Bliže se utakmice grupne faze Europske zlatne lige za seniorke koje će se igrati u varaždinskoj Areni, od 29. svibnja do 15. lipnja.

Nikolina Božičević, Beta Dumančić, Lucija Mlinar, Samanta Fabris, Vedrana Jakšetić i Rene Sain

U istoj će se dvorani 21. i 22. lipnja igrati Final Four Europske zlatne lige, što znači da će se tijekom lipnja u Hrvatskoj okupiti neke od najboljih europskih odbojkaških nacionalnih vrsta. No, prije borbe na terenu, djevojke se uvijek teže opustiti, otkriva nam 24-godišnja Zagrepčanka Lucija Mlinar, koja odijevanju i modnom izričaju posvećuje puno pažnje. Svoj stil opisuje kao pomalo otkačen, udoban, ali voli i uživa pratiti svjetske trendove. - U slobodno vrijeme nakon odbojke dobijem veliku želju za sređivanjem i uživam kada se posvetim sebi - ističe.

Naše su odbojkašice većinom djevojke sportskog stila koje u posebnim prilikama obožavaju eleganciju i visoke potpetice. Takvog je stila i 24-godišnja Nikolina Božičević, atraktivna brineta koja se priprema za nadolazeće izazove s hrvatskom odbojkaškom reprezentacijom, a s brojnim udvaračima uvijek se rado našali jer za umišljenost i aroganciju kod nje nema mjesta. Nikolina u slobodno vrijeme rado odrađuje i manekenske angažmane u kojima je više puta pokazala zašto su upravo odbojkašice jedne od najpoželjnijih sportašica.

Spa i wellness centri za Osječanke Vedranu Jakšetić i Betu Dumančić idealna su odredišta za provođenje slobodnog vremena, pogotovo u društvu prijatelja, ističe 22-godišnja Vedrana. - Opušta me to sređivanje, lakiranje noktiju i šminkanje, ali i shoppingiranje - smije se Beta, koja ima 28 godina i visoka je čak 189 cm. I ne, ne zanima je košarka samo zato što je visoka, ona se u odbojku zaljubila još kada je imala 14 godina.

Odbojkašice su za ovo snimanje odjenule haljine hrvatskog modnog brenda Hippy Garden te Fashion&Friends.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:06