IVICA ZUBAC

FOTO: SLATKI ŽIVOT HRVATSKOG KOŠARKAŠA Iskeširao više od tri milijuna dolara za modernu kuću u elitnom dijelu grada, pogledajte kako izgleda

 
 Profimedia, Compass

Hrvatski košarkaš Ivica Zubac (22) koji igra za Los Angeles Clipperse s kojima je potpisao ugovor vrijedan 28 milijuna dolara kupio je vilu u rezidencijalnoj i gusto naseljenoj losangeleskoj četvrti Mar Vista.

I prije nego što se zahuktala nova sezona NBA lige, mladi je košarkaš, od kojega Clippersi imaju velika očekivanja, iskeširao je hrpu novaca, točnije nešto preko 3,1 milijuna dolara za svoju prvu kuću.

Nimalo ne čudi što je rođeni Mostarac odabrao kuću čije sobe imaju visoke stropove. Ivica Zubac, naime, visok je 2,16 metara, a u luksuznom domu živjet će sa svojom odabranicom Kristinom Prišč, koju je zaprosio početkom godine na Bahamima.

Luksuzna kuća prvotno je izgrađena 1955. godine, no prošle je godine radikalno proširena i obnovljena. Dvije razine modernog doma u obliku kocke prostiru se na 400 kvadratnih metara.

Prigušene nijanse sive boje definiraju interijer, a toplinu mu daju podovi od tvrdog drveta boje meda. Dnevni boravak s kaminom okupan je dnevnom svjetlošću zahvaljujući prozorima od poda do plafona, a vanjski prostor je sa svih strana omeđen drvećem. U prizemlju je jedna spavaća soba, a na katu još četiri. Ima ogroman walk-in ormar te dvorište idealno za vrtne zabave.

Opremljeno je kamenom klupom i kamenim ognjištem, a jedino što ovom luksuznom domu nedostaje je bazen ili jacuzzi. No, obzirom da se kuća nalazi na samo 15-tak minuta vožnje automobilom, ovisno o prometu, od poznate plaže Venice, to i nije neki nedostatak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 08:33