SAMO SE SRUŠIO

Legendarni voditelj Saša Zalepugin doživio moždani udar, liječnici su ga stavili u induciranu komu

- Istina je, ali nisam u stanju pričati. Nisam spremna..., rekla je Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin,i Saša Zalepugin

 Zeljko Puhovski/Cropix/Cropix

Legendarni voditelj Saša Zalepugin jutros je doživio moždani udar i trenutno se nalazi u jedinici intenzivne njege na zagrebačkom Rebru.

Vijest je za 24 sata potvrdila njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin.

- Istina je, ali nisam u stanju pričati. Nisam spremna... Molim se da se izvuče - rekla je kroz suze za 24 sata Harapin Zalepugin.

Za Večernji list je rekla kako ništa nije ukazivalo na to da sa zdravljem njezinog supruga nešto nije kako treba. Sve dok se odjednom nije srušio, a kako bi olakšali oporavak liječnici su ga stavili u induciranu komu.

Harapin Zalepugin se oglasila i na Facebooku gdje je napisala: "Danas sam sjena sebe same - Saša moj".

Saša Zalepugin (91) je bio jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj državi, uz čiji lik i glas su se provodila nezaboravna nedjeljna popodneva. U mirovini je pak otkrio svoju izumiteljsku stranu, no televizija je ipak bila i ostala njegova prva ljubav.

Od 1971. bio je urednik Zabavnog programa RTZ-a te je počeo uređivati i voditi „Nedjeljom popodne“, emisiju koja je ušla u televizijsku povijest Jugoslavije kao jedan prototip mozaično-zabavne emisije, koja možda i do danas nije nadmašena s obzirom na standarde koje je Zalepugin imao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:48