'SRAM VAS BILO ŠAČICE JADA'

Poznati Hrvati ujedinjeni protiv huligana: 'Ne prkosite vi Mamićima, ni HNS-u, nego svima nama'

 Facebook

Poslije utakmice s Češkom društvene mreže preplavile su tužne poruke hrvatskih navijača koji su svim srcem bodrili našu reprezentaciju na jučerašnjoj utakmici. Prema komentarima je bilo vidljivo da je razvoj situacije sve jako pogodio. Na fotografije kaosa na tribina stadiona u Saint-Etienneu nisu ostali ni poznati Hrvati pa su cijelu situaciju i javno prokomentirali. Ljutnju nije mogla sakriti ni Marijana Batinić.

- Sram vas bilo šačice jada, ne prkosite vi Mamićima, Šukerima, ni HNS-u, nego svima nama, malim ljudima koji smo napokon malo zaboravili na hadezeje, esdepeje, mostove i vijadukte, i ponosno uživali, a sliku koja obilazi svijet, skupo ćemo platiti... Smradovi - napisala je.

Šutjeti nije mogla ni njezina kolegica Antonija Blaće.

- Nemam što reći osim da je ovo naš nacionalni problem. Većina ljudi je pitoma, dobra, blagonaklona... ali šačica, božeoprosti mi, bezobraznika, uvijek učini da smo manji nego što jesmo! Apel za medije - prestanite davati važnost, opet ću reći- bezobraznicima! Mali smo, ali smo puno bolji nego sto se čini - napisala je voditeljica na Facebooku. Dodala je da joj je dosta bezobrazluka.

- Radila sam u kafiću godinama! 7 godina! Točno znam koji su to nesretnici koji dođu na kavu i hvale se da su zapalili baklju! Sramite se! Ako vam itko od vaših prijatelja krene s pričom: 'E, buraz, znaš sto sam napravio na stadionu, zapalio sam baklju - budi napredak i reci mu ovako - TI NISI MI! Ti si naš problem, A NE RJEŠENJE! Sakrij se dok ne shvatiš! Domovina se voli mirom, a ne ratom! Srami se i ne izlazi više iz svoje jazbine! Nije to ni Torcida, niti BBB! Pravi među njima ovo nikad ne bi napravili! Sve ostalo su tužni likovi! ‪#‎m alonasjalnasima‬ ‪#‎cro‬ bunt prema hns-u ste mogli napraviti ispred njihove zgrade, a ne da nas ovako 4 milijuna sramotite - zaključila je voditeljica. Pozvala je sve da se na ceste izađe protiv ovakve manjine koja želi razdor.

- Pa mi želimo mir, napredak i najbolje svima! ODRECIMO SE OVAKVIH huškača na SVIM razinama! Sramota me je primitivaca! Uništavaju sve sto valja u Lijepoj Našoj! SRAMITE SE!BRAVO DEČKI! BRAVO SRNA!! BRAVO MI! - Antonija nije skrivala koliko je ponosna na igru naših nogometnih reprezentativaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 14:39