DETALJI VELIKE FEŠTE

Severina slavila rođendan u društvu mame Ane: Otkriveno koje su zvijezde pjevale, pogledajte prve slike torte

Brojna poznata imena iz Hrvatske i regije nisu željela propustiti ovaj rođendanski spektakl

Severina proslavila 50. rođendan uz prijatelje, majku Anu i veliku rođendansku tortu

 Instagram

Popularna pjevačica Severina proslavila je svoj 50. rođendan na velikoj proslavi pod nazivom 'Od sumraka do zore' u zagrebačkom klubu Mint club & more. Ovu impresivnu rođendansku proslavu splitskoj pjevačici priredili su njezini dragi prijatelji, a na listi uzvanika našlo se gotovo 300 ljudi.

image

Severinin rođendan u klubu Mint

Instagram

Brojna poznata imena iz Hrvatske i regije nisu željela propustiti ovaj rođendanski spektakl, pa su tako za Severinu zapjevali njezini kolege i prijatelji Marko Tolja, Petar Grašo, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović i drugi.

image

Ana Bekuta

Instagram
image

Saša Matić

Instagram
image

Petar Grašo zapjevao je Severini

Instagram
image

Haris Džinović

Instagram

Rođendan svoje voljene kćeri nije propustila ni Severinina majka Ana Vučković, a pjevačica je blistala od sreće i ljubavi dok je s majkom pozirala. Snimku njihova susreta na svom je Instagram profilu objavila Severinina suradnica Vedrana Vasić.

image

Severina i njezina majka Ana

Instagram
image

Severina i njezina majka Ana

Instagram

Među brojnim uzvanicima našli su se i bračni par Lejla i Tarik Filipović, Ana Begić Tahiri, Ivica Propadalo, Nina Slamić, Haris Džinović, Matija Vuica, Boris Novković, Joško Čagalj Jole, Sandi Cenov i brojni drugi. Marko Tolja otvorio je ovu nezaboravnu večer i zabavio okupljene goste, a Severina je dobila i veliku rođendansku tortu kakvu okrugli rođendan i zaslužuje.

image

Rođendanska torta

Instagram
image

Severina i Sandi Cenov

Instagram
image

Ana Begić Tahiri i Lejla Filipović

Instagram

Pjevačica je na rođendan došla u haljini brenda Balenciaga, a njezina prijateljica Silvia Dvornik kasnije ju je na rođendanskoj proslavi snimila u kratkoj bež haljini s dubokim dekolteom. U jednom se trenutku dobro raspoložena Seve našalila bujnim grudima pa je pozirala s natpisom 'Bobis'.

image

Severina

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 16:51