MASTERCHEF

Stjepan Vukadin: ‘Kao dječak u sjemeništu naučio sam se disciplini koja je ključna za kuhare‘

‘Ne tribaš biti kardinal ili papa, budi dobar čovik, rekli su mi kad sam odlazio iz sjemeništa‘
Stjepan Vukadin
 Božidar Vukičević/Cropix
‘Ne tribaš biti kardinal ili papa, budi dobar čovik, rekli su mi kad sam odlazio iz sjemeništa‘

Zabavno-kulinarski show Nove TV MasterChef itekako se zahuktao posljednjih dana, a za odličnu atmosferu na setu, ujedno i na ekranu ponajviše su zaslužna tri vrsna hrvatska chefa koji čine žiri u ovoj po mnogočemu posebnoj sezoni. Najmlađi među njima, no s jednako impresivnom karijerom iza sebe, ali i iznimnom životnom pričom je Stjepan Vukadin, inače chef poznatog splitskog restorana Zrno Soli, koji u svakoj emisiji oduševljava svojom kreativnošću.

Kako ste vi zadovoljni dosadašnjim tijekom emisije, ali i svojim timom, te kakva je atmosfera na setu sad kad su najbolji kandidati ušli u MasterChef vilu?

- Svatko od nas je izabrao svoj tim i osobu u kojoj je vidio osobinu koja je potrebna za daljnje napredovanje. Smatram da svatko zaslužuje priliku, ali nažalost mali broj na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2025 21:42