U samo nekoliko tjedana, koliko dugo u sklopu “IN magazina” Nove TV vodi rubriku “Kuhamo s Podravkom”, Tatjana Jurić naučila je koji je tajni sastojak za žgance, koja je najbolja temperatura za stavljanje mesa u tavicu, kada se jelo točno treba začiniti... Televizijska voditeljica za Studio je otkrila da je kuhati počela sa samo jedanaest godina i koji su njezini kuharski specijaliteti te nam je odala koja su jela kod nje na televiziji spremili njezini slavni gosti Stevo Karapandža i Davor Gobac.
Nedavno ste se pridružili ekipi “IN magazina” Nove TV, odnosno kolegama s kojima ste prije dvadeset godina otpočeli svoju televizijsku karijeru. Kako je izgledao ponovni susret?
- Kao da silne godine nisu prošle, tako bih ja to komentirala. Nevezano za posao, i dalje smo se d...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....