INTIMNO SLAVLJE

Udaje se Josipa Rimac: Otkrivamo detalje o svadbi s markantnim Murteraninom

Bivša gradonačelnica grada Knina stat će pred oltar s Josipom Pleslićem

Josip Pleslić i Josipa Rimac

 Facebook/Josip Pleslić

Bivša gradonačelnica grada Knina, ‘kninska kraljica‘ Josipa Čulina ex Rimac udaje se za svoga dečka Josipa Pleslića. Kako doznajemo, Rimac će se udati na Opatu na Kornatima, a intimnom vjenčanju prisustvovat će 20 ljudi. Kontaktirali smo Pleslića u vezi vjenčanja, no do trenutka pisanja ovog teksta nije nam odgovorio na pozive.

image

Josipa Rimac i Josip Pleslić

Facebook/ Josip Pleslić

Pleslić, markantni Dalmatinac rodom s Murtera sa zagrebačkom adresom, bio je direktor Narodnog radija prije nego što je počeo raditi za ruski Zarubeženjeft koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a zatim je krenuo u privatni biznis, pisao je Imperijal. Malo je zaglavio zbog bube u automobilu bivše gradonačelnice Knina i bivše državne tajnice, no nakon izlaska iz zatvora počeo je razvijati i biznis i odnos s Josipom Rimac. Prethodno je bio poznat po bliskom odnosu s TV voditeljicom Doris Pinčić, još dok su oboje radili na radiju, prenosi Imperijal.

Rimac se, inače, s 20 godina udala za Danijela Rimca, a u braku su dobili kćer Katju. Imala je uspješnu karijeru sve do afere Vjetroelektrane te je završila u zatvoru.

Kako smo ranije pisali, donedavna državna tajnica u Ministarstvu uprave i USKOK-ova okrivljenica odjednom je odlučila obaviti protuprislušni pregled automobila i tako otkrila bubu u svom Audiju. Kako smo tada doznali, istražitelji su zabilježili da je o tome razgovarala s najmanje dvije osobe, Tonćijem Matasom, nekadašnjim šefom zadarskog Centra SOA-e, te sa svojim tada prijateljem, poduzetnikom Josipom Pleslićem.

Nakon pronalaska uređaja za prisluškivanje Rimac nije odmah otišla u policiju prijaviti da je netko prisluškuje. Navodno se najprije obratila nekim drugim državnim institucijama, pokušavajući doznati o čemu se radi, da bi na kraju, satima nakon pronalaska “bube”, otišla u sjedište zagrebačke Kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici i prijavila pronalazak prislušnog uređaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. studeni 2023 07:16