MEDIJSKI SPEKTAKL

VIDEO: BILI SMO NA PROBI ZA CEREMONIJU DODJELE ZLATNOG STUDIJA Bendovi, trebate bunjara? Pogledajte majstora Tonyja na djelu

 
Tony Cetinski
 Jutarnji list / HANZA MEDIA

U četvrtak smo posjetili studio "Anton Marti" Hrvatske radiotelevizije kako bismo provjerili tijek proba za medijsku nagradu Zlatni Studio koja se u subotu 2. veljače 2019. godine dodjeljuje drugi put.

Imali smo što i vidjeti.

Pozornica na kojoj će se uručivati nagrade i na kojoj će nastupati najveće zvijezde hrvatske glazbe podijeljena je u dva dijela - onaj minimalistički s tek nekoliko instrumenata i onaj prepun svih mogućih gudača, puhača i udaraljkaša.

Bend predvođen Antom Gelom marljivo je isprobavao dionice pjesama koje će se izvoditi tijekom prijenosa uživo na HTV-u 1 (20:00 sati) i zvučali su odlično. Na pozornici su im se pridruživali glazbeni gosti, no ne možemo vam otkriti koga smo sve vidjeli.

Možemo vam, međutim, otkriti da je Tony Cetinski, proslavljeni hrvatski pjevač i iznimno sposoban bubnjar. Cetinski se tijekom probe povremeno ubacivao Geli i njegovom bendu, što je, naravno, izmamilo osmijehe na lica svih okupljenih.

U kratkom videu pogledaj djelić atmosfere s probe održane u četvrtak. Napominjemo, ako nekom domaćem bendu nedostaje bubnjar koji i vraški dobro pjeva, mogu se javiti gospodinu Cetinskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:12