ŠTO ĆE BITI DALJE, NE ZNA

BURAN PREKID NA HRVATSKOM SELU Anja u suzama priznala: 'Zbog Alojza sam prekinula i zaruke, a on me tako hladno odbacio!'

 Ljubav je na selu

Nakon što je napustila Lojzekovo imanje, Anja Boronjek ispričala je da mu je pismo odlučila napisati čim ga je vidjela, piše RTL.

- Kod njega me privukla ta spontanost i iskrenost! Alojz je jednostavna i prirodna osoba - Anja je objasnila da se između njih odmah dogodila kemija. Kako je otkrila, čim se prijavila u RTL-ov show 'Ljubav je na selu', prekinula je zaruke jer njezin bivši Dragan to nije mogao prihvatiti.

- On je ostao odraditi sezonu, a ja sam se vratila u Novu Gradišku i onda sam mu priznala: 'Dragane, ja sam ugovor potpisala. Ako ne zbog ljubavi, onda zbog nekog hira!' to se njemu, naravno, nije svidjelo. On je s vremenom postao malo posesivan i pitao me stalno zašto mu odmah ne odgovaram na poruke ili na poziv. To bi ionako ubrzo puklo - kaže.

Nakon svega, nije joj jasno što se dogodilo u Lojzekovoj glavi da ju je ostavio. Poslije showa počela se čuti s Alojzevim najboljim prijateljem koji je, kako kaže, i sam rekao da to nije Lojzek kojeg poznaje.

- Još uvijek mi je stalo do njega! Što će biti s nama, ne znam ni sama, a kamoli on! Mislim da ni on ne zna što bi sa svojim životom - zaključila je Anja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 23:00