FINALE SHOWA

HRVATSKA IMA SVOJ PRVI SUPERPAR! Brutalni izazov izdržali su samo Jana i Miroslav. Kući nose više od 100.000 kuna

 
Jana i Miro
 Screenshot / RTL

Bada i Toca, Jana i Miroslav te Davor i Tina borili su se u finalnoj emisiji ‘Superpara’ na RTL televiziji za titulu najboljeg para u Hrvatskoj. Za posljednji izazov parovi su morali izdržati sve vremenske prilike i neprilike, a usto i držati torbu tešku 15 kilograma.

- Ne samo da će pobjednik osvojiti novce koje su sakupili nego će im na njihov iznos biti dodano još 20 tisuća kuna - otkrio im je Enis.

Prvo su prošli suho vrijeme, a potom je uslijedila oluja s hladnom kišom. Finalisti su se sjajno držali iako su bili mokri do kože. Nnakon oluje je u parove uperen veliki ventilator s hladnim zrakom i suhim lišćem da bi potom stiglo 'ljeto'. Vrući ventilatori zagrijali su finaliste nakon čega je po njima počeo curiti med te vrlo brzo i perje, koje im se lijepilo svuda po tijelu.

Screenshot / RTL

Kad su preživjeli sva četiri godišnja doba, ciklus se ponovio. To je bilo previše za Badu i Tocu koji su odustali od natjecanja. Kriza je uhvatila i Tinu, no Davor ju je pokušao bodriti:

- Ma kakvo odustajanje. Nije ti dosta, možeš ti to još - govorio je. Međutim, Tina se požalila na bolove u leđima pa je par signalizirao kraj. Kasnije pred kamerom ipak nije mogla suzdržati suze.

Screenshot / RTL
Davor i Tina i Jana i Miroslav

Time su Jana i Miroslav postali pobjednici showa i odnijeli titulu prvog hrvatskog superpara. Kroz klađenje Jana i Miro su u showu prikupili 104.200 kuna, što s bonusom čini osvojenih 124.200 kuna!

U studiju su se finalistima pridružili svi sudionici showa.

Kako je to otprilike izgledalo, pogledajte na stranicama 'Superpara'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 22:56