OŠTRO 'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

'Oni ne čitaju recepte, svi idu glavom kroz zid! Na kraju neće ništa biti od toga'

 Promo RTL / Promo RTL

Muškarci su u sva tri tima natjecatelja u ponedjeljak navečer preuzeli uloge grill majstora, no nisu se baš pohvalili odličnom obradom mesa.

Žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' je za meso redom pronalazio više primjedbi, dok su za izradu peciva, krušćića i kiflica pljuštale pohvale.

Da 60 minuta nije dovoljno za pripremu mesa za roštilj, umaka, popratnih namirnica koje idu u hamburgere i deserta od dizanog tijesta znaju Filipa, Petra, Snježna i Željko. Iako su se svojski trudili da sva tri zadana jela pripreme na vrijeme, njihova radna jedinica nije bila očišćena do kraja odbrojavanja.

Dapače, Petra je deset minuta prije kraja kuhanja bila sigurna kako se kiflice neće stići ispeći, pa je već smišljala plan B. Međutim, isti im nije trebao jer je meso ipak bilo glavni krivac za slabe ocjene. Prema Željkinim riječima, meso je bilo krto, prepečeno i suho, dok su umak od sira i krušćići doprinijeli mrvicu višoj ukupnoj ocjeni (ukupno 11).

'To se događa kada je zbrka u glavi, kada njima to ne ide i kada su pod stresom… Oni ne čitaju recepte. Dakle, trebaju prije kuhanja dobro pročitati recept, organizirati se, dvije minute razgovarati i podijeliti poslove i onda – ajmo krenit. A oni svi idu glavom kroz zid! Bum, tras sve skupa zajedno i na kraju neće ništa bit od toga', uzrujao se Pažanin kada je shvatio da Pantina i Dragina ekipa na kušanje donijela samo jedan hamburger umjesto dva.

Promo RTL / Promo RTL

Njihovo meso je bilo najukusnije od svih, dobro začinjeno i dovoljno masno. No, Špiček je od cijelog tima očekivao da se više poigraju sa začinima i marinadama, pa im je udijelio četvorku uz obećanje da će ih sutra nagraditi za čistu radnu jedinicu.

Nakon kratkog odmora od kuhanja, na set su se vratili Drago i Vlado. U timu s Doris i Lukom su pripremili 'nabijene, debele burgere' u koje su umijesili i sirovo jaje, te ih poslužili bez umaka. No, iskupili su se s „'veličanstvenim krumpirima' i ukusnim buhtlicama za koje je bila zadužena Doris (ukupno su osvojili 9 bodova).

Promo RTL / Promo RTL

U utorak će Vladimir i Branka, te Dragan i Verica međusobno birati voditelja kuhinje improviziranog restorana. Koji će tim prikupiti najbolje ocjene svojih gostiju, doznajte u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na RTL-u!

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. veljača 2023 00:23