TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

VIDEO: ŠPIČEK UŽASNUT T-BONE ODRESKOM U TAGLIATI SA SALATOM OD PEČENE PAPRIKE Natjecatelji ga preklinjali: 'Bolje nemoj to ni stavljati u usta!'

 RTL

Dok su u ponedjeljak natjecatelji emisije 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' svojim začinjenim jelima doslovce rasplakali žiri, dan poslije dogodila se potpuna suprotnost. Žiri je redom dijelio dvojke i trojke zbog toliko loše pripremljenih jela da je Tomislav Špiček bio uvjeren da je bolestan jer nije osjećao toliko tražene začine.

- Morat ću otići kod doktora da mi pregleda uho, grlo i nos jer moje nepce ne sluša. Možda sam se razbolio, ne znam. Ja ne osjećam te začine… Deklariraš to jelo kao da je marinirano u začinima, a to se nigdje ne osjeti. Isprao sam usta vodom, uzeo veliki komad mesa i opet nisam osjetio tu marinadu. Užas - rekao je Špiček nakon što je nekoliko puta probao junetinu koja se, kako tvrde Sara i Anna, marinirala u soji.

Ništa bolji u komentarima nije bio ni nakon kušanja Martinova i Kristijanova sendviča od patlidžana te nedovoljno ispečenog goveđeg T-bone odreska posluženog u tagliati sa salatom od pečene paprike. Momcima je T-bone ostao 'opasno crven' jer ga nisu uspjeli ispeći na vrijeme, pa su zamolili žiri da ga ni ne kuša.

- Hrabrosti vam fali, dečki! Znamo kako treba servirati taj odrezak. Hoću vidjeti tu kost u slovu T, ramstek, biftek, ali nikako ovako, na ovaj bijeli, bezvezni tanjur. T-bone steak je komad mesa koji zaslužuje pozornost. To je muško jelo i mora izgledati robustno. Druga stvar, niste složili sljedove kako treba. Poslužili ste dva glavna jela. Bolonjez je prejak za predjelo. Ono mora biti lagano, a meso ide u glavno jelo - komentirao je Špiček, okrenuvši Pazinjanima mršavu trojku na kuhači.

RTL

U svoje 43 godine života Špiček nikada nije pomislio da će ga razveseliti kombinacija kokosa, ananasa i kozica, koje su pripremili Natalija i Hrvoje. Osim svojih kokos-kozica, dvojac je pripremio pikantnu ovcu, a za oba jela dobili su visokih 26 bodova. Kako je Ivan Pažanin naglasio, oni su jedini par koji ima uzlaznu putanju, kod njih se vidi da uživaju u kuhanju i ne boje se riskirati s namirnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:44