BAJKER MEKOG SRCA

'ZBOG LJUBAVI SE VRATIO IZ AUSTRALIJE, A ONDA JE PREVAREN I OSTAVLJEN' Max iz Big Brothera ima tužnu ljubavnu priču koja je odmah dirnula gledatelje

 Screenshot / RTL

Jedan od stanara Big Brother kuće, Marijan Max Lisak, bivši pripadnik 1. gardijske brigade Tigrovi, a potom ATJ Lučko, dirnuo je gledatelje već prvog dana kad je otkrio tužnu ljubavnu priču.

‘Prošao je rat, zbog ljubavi se iz Australije vratio u Hrvatsku, a onda je ostavljen! On je prava dobričina i zato ga tako ide u životu’, rekao je za RTL njegov najbolji prijatelj Richard Selihar, bivši pripadnik 4. gardijske brigade Pauci s kojim je prošao brda i doline.

Marijan je razveden i ima 23-godišnjeg sina koji završava zadnju godinu novinarstva, a za kojeg kaže da mu je sve na svijetu. Ljubav je ponovno našao prije deset godina i zato se iz Australije vratio u Stubičke toplice misleći da će izgraditi zajednički život.

Međutim, od ljubavi nije primijetio znakove preljuba i manjka strasti pa se i s drugom ljubavi odlučio razići.

‘Dugo sam s Maxom pričao o njoj i mogu samo reći da mu nije bilo lako. Nažalost, moj prijatelj Max je zaljubljive prirode i dao bi cijelo srce svojoj djevojci, pa bi tako i požurivao njihova druženja što bi i rezultiralo rastancima. Max se brzo zaljubi pa razočara’, objasnio je Richard.

Max je bio dva puta ranjen i prošao osam operacija, a ono što ga izdvaja od drugih jest činjenica da je okružen dobrim prijateljima koji su bili uz njega cijelo vrijeme, piše RTL.

‘Max je vrlo draga osoba, veliki dobričina i to je razlog zašto ga svi obožavaju’, rekao je Richard te dodao da ga nikada još nije vidio ljutog. Osim što bajker toplog srca u Big Brother kući želi promijeniti stavove ljudi o bajkerima, volio bih jednog dana biti sretan i pronaći ljubav za cijeli život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:04