TUŽNA VIJEST

'2016. JE SAD I SLUŽBENO JEDNA OD NAJTUŽNIJIH GODINA U POVIJESTI' Cave, Russel Crowe, Justin Trudeau... cijeli svijet oprašta se od Cohena

 Mario Anzuoni/Paul Hackett / Reuters

Nakon što je na službenoj stranici Leonarda Cohena na Facebooku objavljeno da je slavni glazbenik preminuo u noći s četvrtka na petak, reagirali su i brojni poznati koji su se svojim objavama na društvenim medijima odlučili oprostiti od pjevačke zvijezde.

‘S dubokom tugom javljamo da je legendarni pjesnik, skladatelj i umjetnik Leonard Cohen preminuo. Izgubili smo jednog od najvećih vizionara glazbenog svijeta’, napisali su na stranici.

‘Dragi Leonarde Cohene, hvala ti za mirne večeri, za promišljanje, perspektivu, za osmijehe i istinu’, napisao je glumac Russell Crowe na Twitteru.

Slavni skladatelj i glumac Lin-Manuel Miranda oprostio se od Cohena njegovim stihovima, a komičar Patton Oswalt je napisao: ‘Smrt Leonarda Cohena je tako prokleto simbolična u ovom trenutku. Zbilja ne želiš popustiti, 2016, ha?’

Pogledajte tko se sve oprostio od velikog Leonarda Cohena, a među prvima je to učinio i kanadski premijer Justin Trudeau.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:22