ISKRENO PRIZNANJE

Atraktivnoj glumici dijagnosticirana psihoza nakon razvoda od nogometaša: ‘Bila sam slomljena...‘

Mislila sam da je najbolje da popijem neke lijekove kako bih se osjećala bolje, napisala je Helen Flanagan na Instagramu

Helen Flanagan

 Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Helen Flanagan javila se obožavateljima na Instagramu kako bi ih izvijestila o svom zdravstvenom stanju nakon što se početkom godine povukla s kazališne turneje. Glumica je objasnila da se emocionalno bori s razvodom od engleskog nogometaša Scotta Sinclaira te da joj dijagnosticirana psihoza kao reakcija na lijekove za ADHD, prenosi Daily Mail.

"Imala sam problema s mentalnim zdravljem u prosincu i siječnju... Događalo mi se puno teških stvari o kojima jednostavno ne mogu pričati na Instagramu. Osjećala sam se užasno, a čekala me kazališna turneja zbog koje sam bila uzbuđena pa sam, kad sam se vratila s odmora, mislila da je najbolje da popijem neke lijekove kako bih se osjećala bolje i lakše nosila s tim što sam zaposlena samohrana majka troje djece. Osim toga, emocionalno sam se borila s prekidom od oca moje djece", napisala je glumica.

image

Helen Flanagan i Scott Sinclair

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Objasnila je i da je imala lošu reakciju na lijek za ADHD i da ju je to na nekoliko dana bacilo u psihozu. Zbog svog mentalnog zdravlja, Helen je, prije nego što su počele probe, bila prisiljena povući se iz projekta "Cluedo 2".

"Bila sam slomljena jer sam uvijek bila profesionalna glumica, ali morala sam ostati kod kuće i osjećati se bolje zbog sebe i svoje djece, uz pomoć mojih sjajnih roditelja", izjavila je.

Bivša zvijezda "Coronation Streeta" rekla je da je uvijek bila iskrena prema svojim pratiteljima pa je i sad tako. Otkrila je da se sad osjeća dobro i sretno, a u veljači je objavljeno da će Flanagan zamijeniti Ellie Leach u ulozi Strictly na turneji "Cluedo 2".

Flanagan i Sinclair prekinuli su 2022. nakon 13 godina veze. Par ima dvije kćeri, Matildu i Delilah, te sina Charlieja koje nastavljaju zajedno odgajati i nakon razlaza. Zvijezda je nedavno rekla da oboje pokušavaju djeci što više olakšati njihovo razilaženje.

"Djeca stalno viđaju tatu, često i baku. Uvijek smo u Birminghamu kako bismo se našli s djecom na pola puta", rekla je jednom prilikom glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:16