ZAGONETNI CITAT

Gisele Bundchen podijelila znakovitu poruku nakon optužbi da je varala bivšeg: ‘Ima toliko toga što nikada nećete saznati‘

Prije tjedan dana jel rekla da nije prevarila svog bivšeg supruga, Toma Bradyja, sa svojim novim partnerom, Joaquimom Valenteom

Gisele Bundchen

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Gisele Bundchen pozvala je pratitelje da budu ljubazni jedni prema dugima jer nikada ne znaju koje su bolove i traume drugi pretrpjeli. "Gledate osobu i ne možete zamisliti priču koju nosi - bol, traume, strahove", podijelila je citat manekenka i bivša supruga Toma Bradyja na svom Instagramu.

image

Gisele Bundchen i Tom Brady

Celebrity Photo/Avalon/Profimedia/Celebrity Photo/avalon/profimedia

"Kao što ne možemo ni zamisliti koliko je netko jak, sposoban i otporan, iza osmijeha i pogleda stoje uspjesi i pobjede; postoje ljudi i trenuci koje oni nadvladaju i snovi i želje koje treba ostvariti. Ima toliko toga što nikada nećete saznati. Dakle, budi ljubazan kad god možeš", stoji u citatu.

image

Instagram story Gisele Bundchen

Screenshot Instagram/Gisele Bundchen/

Kao što znamo, prije tjedan dana je Bundchen rekla da nije prevarila svog bivšeg supruga sa svojim novim partnerom, Joaquimom Valenteom. Optužbe je nazvala lažnima pa dodala da su to optužbe kroz koje prolaze mnoge žene. "To je nešto što se događa mnogim ženama, kada imaju hrabrosti napustiti nezdravu vezu budu okrivljene kao nevjerne", kazala je.

Supermodel s Bradyjem, od kojeg se razišla u lipnju 2022., ima sina Benjamina i kćer Vivian. Svog je sadašnjeg partnera Bundchen upoznala 2021., ali kako navodi Page Six, sredinom 2023. su počeli izlaziti.

image

Gisele Bundchen i Joaquim Valente

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:49