VELIKI DIJAMANT OD 20 KARATA

BOGATA NASLJEDNICA USKORO ĆE STATI PRED OLTAR Dečko ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu: 'Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu!'

 
 Instagram

Bogata nasljednica Paris Hilton i glumac Chris Zylka zaručili su se tijekom vikenda, izvijestila je njezina glasnogovornica.

Zylka ju je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve pojedinosti prosidbe objavila je na društvenim mrežama.

"Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimku prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovjekom svog života i najboljim prijateljem.

 

Par se upoznao prije osam godina na jednom od partyja organiziranih nakon dodjele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli prije dvije godine.

Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten s velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrijednosti od oko dva milijuna dolara.

 

Zlatar Michael Green ispripovijedao je da je sa svojim suradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želio da bude dovršen prije odlaska u Aspen.

"Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama.

Instagram
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2020 19:20