TULUM MUNJEVITOG JAMAJČANINA

Bolt tražio djevojke da mu pokazuju gole grudi pa im 'dodjeljivao' svoje olimpijske medalje

 Twitter

Nakon što se u Riju tijekom Olimpijskih igara zabavljao s brazilskom studenticom Jady Duarte, a njihova afera dospjela je u javnost kad su zajedničke fotografije procurile na internet, Usain Bolt nastavio je u istom ritmu i u Londonu, barem tako piše Daily Mail.

Naime, kralj sprinta u utorak je prvo tulumario u jednom noćnom klubu, a onda se s prijateljima i sedam-osam djevojaka nastavio zabavljati u hotelskoj sobi. Djevojke koje su se odazvale na njegov poziv navodno je zatražio da njemu i prijateljima pokažu grudi, a onda je uzeo svoje tri medalje iz Rija, stavio ih na stol i zamolio ih da se postave na improvizirani podij kako bi im ih 'dodijelio'.

Kako tvrdi izvor, napomenuo im je da su sve medalje zlatne, pa da gubitnice nema. Nije poznato tko su djevojke s kojima se zabavljao, no s njima je snimljen ispred noćnog kluba Tape, a prema fotografijama koje je objavio Daily Mail, vidljivo je da je bio poprilično dobro raspoložen.

Iako se pisalo da će se Bolt pomiriti s djevojkom Kasi Bennett, s kojom je u vezi bio dvije godine, za pretpostaviti je da mu još jedna u nizu ludih noći u tome zasigurno neće pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2023 14:19