VEĆ DRUGI PUT U BLIZINI NAPADA

Bono Vox se našao usred masakra u Nici, evakuirala ga francuska antiteroristička policija

 Getty Images / Getty Images

Na mjestu stravičnog masovnog ubojstva u Nici u četvrtak našao se i Bono, pjevač slavnog benda U2. U trenutku ovog tragičnog događaja koji je potresao svijet glazbenik je bio na terasi restorana 'La Petite Maison' na rivi. Kad su primijetili histeriju koja je odjednom zavladala, u restoranu je zavladala panika.

- Odjednom sam vidjela ljude kako trče, od straha nisu ni vrištali - ispričala je za časopis La Parisienne Anne-Laure Rubi, vlasnica spomenutog restorana koji je popularan među svjetski poznatim zvijezdama. Prisjetila se kako je refleksno za ruku uhvatila Christiana Estrosija, bivšeg gradonačelnika Nice, koji je sjedio blizu Bona i pokušala saznati što se događa Gostima restorana poručila je da se sakriju i ostanu mirni dok se situacija ne stabilizira.

Bono posjeduje kuću u obližnjem gradu Eze, a tog kobnog četvrtka bio je na opuštenoj večeri s prijateljima. Prošlo je oko pola sata dok je policija došla do restorana.

- U tom trenutku policija je bila zabrinuta da među nama ima još terorista, pa je i Bono, kao i svi mi, morao staviti ruke iza glave. Svi su bili tretirani jednako - prisjetio se jedan od gostiju restorana.

Bona je tada evakuirala francuska antiteroristička policija do obližnjeg trga Massena, kao i ostale goste. U tom trenutku u restoranu je bio i Eric Dupont-Moretti, odvjetnik nogometaša Karima Benzeme. Ovo je drugi put da se Bono našao u blizini terorističkog napada. Prošle godine u studenom, U2 je imao probu samo nekoliko kilometara dalje od napada koji se odigrao u Parizu tijekom svirke Eagles of Death Metal u dvorani Bataclan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:10