U ŽARU IGRE

Dramatična borba s dekolteom u teatralnom meču jedne od najfotografiranijih žena na svijetu

Iako na pragu 50., u pripijenom bijelom topiću i ultrakratkoj teniskoj bijeloj suknji ova bivša manekenka izgledala je senzacionalno
Caprice Bourret
 Cobra/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ima nešto posebno uglađeno u bijelom sportu. Sunčano londonsko poslijepodne, lagano druženje bez teškog nadmetanja, zabava... Idila. Čak i za obiteljsko okruženje.

Tako je 49-godišnja manekenka, poduzetnica i filantropkinja Caprice Bourret odlučila slobodno vrijeme provesti na satu poduke iz tenisa u društvu svojih sinova Jetta i Jaxa koji su osnovnoškolske dobi i ovakva zabava uz puno trčanja i smijeha za njih je idealna.

No, Caprice, koja je bila slavna manekenka 90-ih kada ju je među zvijezde vinula naslovnica Voguea, poprilično je ozbiljno shvatila podučavanje te se uistinu trudila odnijeti pobjedu.

Pritom, iako je na pragu 50. Caprice, koju često nazivaju 'jednom od najfotografiranijih žena na svijetu', pokazala je vrlo skladnu figuru i vretenasto tijelo, koje zasigurno duguje brojnim forehandima i backhandima. U pripijenom bijelom topiću i ultrakratkoj teniskoj bijeloj suknji Caprice je izgledala senzacionalno.

image
Cobra/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pokušala se malo zaogrnuti, pa je bijelu vestu zavezala oko struka naoko produživši suknju, no kada bi spremna čekala lopticu da se vrati u njezin dio terena u fokus okupljenih, ali i protivnika, teško se zadržavao na loptici. Naime, u prvi plan je sasvim slučajno, u žaru igre, iskočio njezin dekolte. Kada je Caprice to shvatila, pokušala je prikriti grudi povlačenjem topića, stoga joj je to do kraja meča odvlačilo pažnju. Zato je i promašila par lopti na što je vrlo tatralno reagirala.

image
Cobra/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Bourret se pojavila se na više od 350 naslovnica časopisa širom svijeta i u preko 300 TV emisija i filmova.

Od 1996. godine živi u Ujedinjenom Kraljevstvu, gdje je izgradila uspješnu karijeru kao model, glumica, televizijsko lice i poduzetnica, tj. vlasnica modnoga brenda By Caprice.

Njezino se bogatstvo procjenjuje na 30 milijuna dolara, a u braku je s producentom Tyjem Comfortom s kojim ima dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:21