DEFINITIVNO ĆE SE VRATITI

FOTO: U OVOM LUKSUZU UŽIVAO JE JUNAK 'BRZIH I ŽESTOKIH' TE DOBITNIK GRAMMYJA Noćenje u vili platio 2200 eura, no nije požalio: 'Obožavamo Hrvatsku!'

 
 INSTAGRAM

- Diamond Villa Korčula, jedna od najistaknutijih luksuznih ljetnih palača na Jadranu, luksuzna je vila s pet spavaćih soba, sedam kupaonica i dva privatna bazena, a nalazi se na čudesnom otoku Korčuli, rodnom mjestu Marka Pola.

HomeAway.com
Diamond Villa Korčula

Smještena je na osami iznad uvale Žrnovska Banja i pruža očaravajući panoramski pogled na more - ovako se na internetu opisuje fascinantna vila u kojoj je ovih dana boravio slavni američki reper i glumac Ludacris (41).

Zvijezda filmova "Brzi i žestoki" te trostruki dobitnik Grammyja u Hrvatsku je stigao s obitelji - suprugom, manekenkom Eudoxie Mbouguiengue (33), i kćerima. Par je u braku od 2014. godine.

A koliko je uživao u Lijepoj našoj, Ludacris je pokazao i na Instagramu.

- Ovako izgleda odmor kad u obitelji imaš samo žene... - napisao je Amerikanac kraj fotografije na kojoj svi poziraju na terasi čarobne korčulanske Diamond Ville.

View this post on Instagram

Sunday Service

A post shared by @ ludacris on

Dva infinity bazena definitivno su bila najveći hit, a najviše su se svidjeli Ludacrisovim preslatkim djevojčicama, koje su neumorno skakale u njega i zabavljale se s brižnim ocem.

View this post on Instagram

In the streets of Croatia Cai

A post shared by Eudoxie (Eh-dox-ee) Bridges (@eudoxie) on

Inače, cijena noćenja u nekretnini koja se prostire na čak 360 kvadratnih metara stoji od 1500 do 2200 eura.

- Obožavamo Hrvatsku. Definitivno ćemo se vratiti! - komentirala je reperova supruga Eudoxie, koja se na društvenim mrežama pohvalila i fotografijom iz bajkovite stare jezgre grada Korčule.

Obitelj je poslije posjeta Lijepoj našoj godišnji odmor nastavila u Italiji.

HomeAway.com
Diamond Villa Korčula

Ludacris, pravoga imena Christopher Brian Bridges, ove godine na bankovnom računu imao je najmanje 30 milijuna dolara, što ga čini jednim od sto najbogatijih repera na svijetu.

HomeAway.com
Diamond Villa Korčula

Sve detalje o luksuznoj Diamond Villi na Korčuli možete pročitati i u novom broju D&D Golda koji je u prodaji na kioscima
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 00:20