Ugasnuo žar

Johnny Depp prekinuo vezu sa svojom odvjetnicom: ‘Klasične veze nisu u njegovoj prirodi‘

Prije samo mjesec dana pisalo se kako između glumca i pravnice koja je uz njega od 2018. godine postoji "nevjerojatna kemija"

Johnny Depp i Joelle Rich na suđenju u Londonu

 Javiles/Sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Javiles/sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Romansa između Johnnyja Deppa (59) i londonske odvjetnice Joelle Rich (37) započeta tijekom njegova višegodišnjeg sudskog rata protiv bivše supruge Amber Heard (36), brzo se ugasila.

Razlog: Depp (koji ne skida samozadovoljni smješak s lica od presude američkog suda po kojoj mu Amber mora isplatiti golemu naknadu od 10,35 milijuna dolara) nije posvećen vezama.

Tijekom naveliko prenošenog i silno gledano suđenja u Fairfaxu u SAD-u, mnogi su primijetili da se između glumca i pravnice nešto kuha - pogledi, zajednički dolazak na sud, prisnost. Nagađanja su s vremenom bila sve glasnija, a prošlog mjeseca pisalo se da su Depp i Rich doista u vezi. Dobro obaviješteni izvori tada su britanskim novinarima rekli kako par "osjeća nevjerojatnu kemiju".

No, sada stižu vijesti da je odvjetnica bila sama na vjenčanju člana obitelji na Ibizi prošlog tjedna. Neimenovani izvor iz New Yorka za Daily Mail je rekao kako kao se odnos ohladio. Točnije "vatra strasti se potpuno ugasila".

- Jesu li još u vezi? Pa, ne pričamo o normalnom paru. Nije to velika, stabilna, posvećena veza a mislim da nikad nije ni bila. - kazao je taj insajder - Ne znam jesu li zajedno na bilo koji način ovog trenutka. U svakom slučaju ne radi se o ozbiljnom romantičnom odnosu dvoje ljudi koji nemaju nikog drugog.

image

Johnny Depp i Joelle Rich na suđenju u Londonu

Javiles/Sl/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Javiles/sl/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Isti je izvor rekao da smatra da glumac koji je prošao žestoku borbu na sudu s bivšom suprugom zasigurno ne želi "nešto ozbiljno" jer je razdoblje iza njega bilo krajnje traumatično.

- Osim toga, on je Johnny Depp. Klasične veze nisu u njegovoj prirodi - dodao je.

Odvjetnica, pak, nastavlja s planovima za razvod od supruga Johnatana, kako tvrde britanski mediji kojima su to povjerili prijatelji Richevih. Par je u braku bio 11 godina i imaju dvoje djece. Žive u 1,5 milijuna funti vrijednoj kući u sjevernom dijelu Londona.

image

Johnny Depp i Joelle Rich u Fairfaxu, u SAD

Sl/Javiles/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Sl/javiles/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ona je partnerica u odvjetničkom društvu Schillings i navodno zarađuje oko 250.000 funti godišnje. Deppa je upoznala 2018. godine kada je njezin ured angažiran z tužbi Deppa protiv lista The Sun koji je napisao da tuče ženu. Iako je tad Depp izgubio na sudu, stvari će se kasnije, u SAD-u, preokrenuti.

Prema pravilnicima i zakonima u SAD i Ujedinjenom kraljevstvu, veza između odvjetnika i klijenta prihvatljiva je sve dok ne postoji sukob interesa. U ovom slučaju nije ga bilo.

On se od presude trudi biti viđen posvuda te oživljava muzičku karijeru, te putuje s rockerom Jeffom Beckom na njegovoj turneji. Veliku turneju s raznim glazbenicima Depp planira i sljedeće godine.

Nedavno je završilo i snimanje filma "Jeanne du Barry" u kojem glumi francuskog kralja Luja XV. Film je režirala francuska glumica Maïwenn koja ujedno glumi i naslovnu ulogu, mlade kurtizane koja postaje kraljeva službena ljubavnica. Film bi trebao označiti veliki Deppov povratak na filmsku scenu, a vjeruje se da će premijeru imati u prvom dijelu 2023. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:33