LIJEPA SPORTAŠICA

KĆER SLAVNOG NOGOMETAŠA Instagram luduje za Aminom, plivačicom iz BiH koja karijeru gradi u Zagrebu

 
 Instagram

Instagram je poludio za Aminom Kajtaz, bosanskohercegovačkom plivačicom koja je prije tri godine svoju zemlju zastupala i na Olimpijskim igrama u Riju, a trenutačno živi u Zagrebu i trenira u sastavu HAPK Mladost.

Plavokosu Aminu prati više od deset tisuća ljudi koje ona svakodnevno uveseljava fotografijama s treninga u bazenu te s photoshootinga za različite modne brednove, ali i ponekim uvidom u privatni život. Nedavno se tako pohvalila obiteljskom fotografijom s mostarskog Univerziteta modernih znanosti gdje je uz svoje najbliže slavila prvostupničku diplomu za područje nutricionizma i zdravlja.

View this post on Instagram

#funkitahr#funkitauhrvatskoj#loveswimmimg @funkita_hr

A post shared by Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) on

Obrazovanje je nastavila na istom fakultetu, ali se odlučila za drugi smjer - poslovni menadžment, pa se u sljedeće dvije godine planira posvetiti tom području.

Ova 22-godišnjakinja rođena je u Mostaru gdje je i počela plivačku karijeru, a kći je bivšeg nogometaša FK Velež Mostar, Seada Kajtaza. Osim što je sudjelovala na Olimpijskim igrama, Amina se može pohvaliti i brojnim drugim sportskim uspjesima, primjerice drži i državni rekord Bosne i Hercegovine u disciplini leptir koji je postavila prošle godine na Europskom prvenstvu u Glasgowu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:33