DUŽAN SKORO 200.000$

NAKON ŠTO JE IZGUBIO ŽIVCE NA TELEVIZIJI, GLAZBENIK ZAVRŠIO U ZATVORU R Kelly u zatvoru zbog neplaćanja alimentacije, ignorirao je nalog suca

 
R. Kelly izlazi iz zatvora nakon što je uplatio 100.000 dolara
 Kamil Krzaczynski / REUTERS

Glazbenik R Kelly u srijedu je poslijepodne pritvoren nakon što nije poslušao nalog suca da plati zaostatke alimentacije za djecu u iznosu većem od 161.000 dolara.

Kellyja su nakon jednosatnog ročišta u Chicagu policajci odveli u pritvor.

Na prošlomjesečnom ročištu sutkinja Lori Rosen upozorila je Kellyja da mu prijeti zatvor ako ne podmiri zaostatke s kamatama. Prema policiji na ročištu u srijedu utvrđeno je da nije poštivao sud i stoga je poslan u pritvor.

Uvjet za njegovo puštanje na slobodu je plaćanje 161.663 dolara.

Kelly je pritvoren manje od dva tjedna nakon što je za njega plaćena jamčevina od 100.000 dolara u predmetu koji se vodi zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Kelly (52) s bivšom suprugom ima troje djece.

Prošlog je mjeseca protiv njega podignuta optužnica s deset točaka za spolno zlostavljanje. Tužitelji okruga Cook terete ga da je tijekom 12 godina zlostavljao četiri žrtve od kojih su tri bile maloljetne.

Kelly niječe optužbe.

Glazbenik je u srijedu uintervjuu je za CBS-ovu emisiju This Morning rekao da su optužbe da je desetljećima seksualno, emotivno i fizički zlostavljao žene i djevojke 'glupe', 'neistinite' i 'nepoštene'. U jednom je trenutku izgubio samokontrolu, ustao sa stolice, agresivno se postvljao prema voditeljici Gayle King tako da su ga morali fizički smiriti. U intervjuu se vidi kako ga je nepoznata osoba pridržavala za ruku kako ne bi došlo do eksalacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2023 22:59