OBOŽAVATELJICE SU BILE U TRANSU

NAZDRAVLJAO JE ŠAMPANJCEM, POŽELIO OTIĆI NA GABLEC Poslije koncerta Justin tulumario u Bestu, pridružio mu se i Tihomir Orešković sa ženom i kćerkom

Justin Bieber u srijedu navečer održao je dugoočekivani koncert u zagrebačkoj Areni u sklopu svoje Purpose svjetske turneje i tako oduševio svoje brojne obožavatelje s kojima je otpjevao neke stare, kao i najnovije hitove koji ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica. Njegov nastup došao je pogledati bivši premijer Tihomir Orešković sa suprugom i kćeri, te Tatjana Dragović s partnerom Vlahom Arbulićem.

Nakon koncerta svjetski slavni glazbenik nije požurio na spavanje već se opustio uz film u CineStar Arena Imax Gold Classu, poslije čega se zaputio na after party u zagrebački klub The Best gdje je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion rezidenata DJ Em Beea i DJ Sheka.

U Bestu je pozdravio oduševljene obožavatelje i nazdravljao šampanjcem, a njegove vjerne obožavateljice nisu prestajale vrištati za vrijeme dok je glazbenik bio u klubu.

- Vrlo je pristupačan i potpuno drugačiji od osobe kakvo ga predstavljaju mediji. Rado je popričao sa mnom, potpuno je opušten i jednostavan - kaže Vedran Strukar, PR stručnjak koji je imao priliku upoznati se s Bieberom. Iako se nije htio fotografirati i davati izjave, Justina je zanimalo što je 'gablec' pa mu je vlasnik kluba objasnio o čemu je točno riječ i obećao da će ga odvesti na osam gableca.

Osim Strukara s Bieberom se družio i naš poznati stilist Ivan Friščić.

Bieber danas putuje u Poljsku gdje ga sutra očekuje koncert u Krakowu.

Screenshot Vedran Strukar

Julien Duval

Julien Duval

Julien Duval

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:36