OPET ĆE SNIMATI KAD OZDRAVI

'NE BIH O TOME GOVORILA, NEKA TO OSTANE IZA MENE' Milena Dravić i nakon izlaska iz bolnice tajanstvena kad je njezino zdravstveno stanje u pitanju

 Oleg Moskaljov

Vijest da je Milena Dravić prošli mjesec završila u bolnici zbog teškog zdravstvenog stanja brzo se proširila regijom i zabrinula brojne kolege i obožavatelje ove glumice.

Nakon terapije kojoj je bila podvrgnuta proteklih tjedana glumica je ojačala zbog čega su je doktori prije nekoliko dana otpustili na kućno liječenje. Glumica u javnosti nikad nije željela otkriti od čega boluje.

- Ne bih mnogo o tome pričala, neka to ostane iza mene. Da vam budem najiskrenija, tako mi najviše odgovara jer su mediji o mom zdravstvenom stanju puno pisali. Jesam li bolje, ne znam ni sama, vidjet ćemo - rekla je za Dnevni avaz.

U teškim trenucima nakon smrti supruga Dragana Nikolića obitelj je bila uz nju.

- Nikad čovjek ne zna što ga može snaći u životu. Što da radim, što čovjeku drugo preostaje nego da se nada. Obitelj je bila uz mene kad mi je bilo najteže, kao i moji prijatelji i hvala im na tome - iskrena je Milena.

Iako je osjećala veliku bol zbog gubitka supruga, Milena je skupila snage i vratila se glumi te ju se može gledati u seriji 'Komšije' na RTS-u.

- Kad su budući angažmani u pitanju, sve što mogu reći jest da ću nastaviti snimati kad ozdravim - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:19