GLUMAC U KOMI

Nema više nade za Toma Sizemorea, obitelj uskoro donosi odluku da ga se isključi s aparata

Glumčev menadžer Charles Lago za TMZ je rekao kako će njegovi najbliži uskoro morati donijeti odluku da se Sizemore isključi s aparata

Tom Sizemore

 John Chapple/Johnchapple.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/John Chapple/johnchapple.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Holivudski glumac Tom Sizemore (61) i dalje je u komi nakon što je prije devet dana u svome domu u Los Angelesu pretrpio aneurizmu mozga, a njegova obitelj primila je najgoru moguću vijest - nema naznaka da će se njegovo stanje poboljšati.

Glumčev menadžer Charles Lago za TMZ je rekao kako će njegovi najbliži uskoro morati donijeti odluku da se Sizemore isključi s aparata. Liječničko osoblje je, kako navodi, već obitelji reklo da uza njega nema nade, a o konačnoj odluci će se oglasiti preko priopćenja u idućim danima.

- Tražimo privatnost zbog njegove obitelji tijekom ovih teških vremena te se želimo zahvaliti svima na stotine poruka podrške i molitve koje smo primili. Ovo je bio težak period za njih - rekao je menadžer.

Sizemore je najpoznatiji po ulogama u hit filmovima "Spašavanje vojnika Ryana" i "Pad crnog jastreba". Također se pojavio u kriminalističkoj drami "Vrućina", a 2000. godine zbog uloge u "Svjedoku pod zaštitom" bio je nominiran za Zlatni globus za najboljeg glumca u mini-seriji ili filmu snimljenom za TV.

Slavni glumac tijekom karijere borio se s ovisnošću o drogama, a nekoliko puta bio je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola ili opijata te posjedovanja droga.

Godine 2003. bio je osuđen za obiteljsko nasilje nad tadašnjom djevojkom Heidi Fleiss, a uhićen je i 2009. te 2011. zbog sumnje da je nanio tjelesne ozljede bivšoj supruzi, također glumici Maeve Quinlan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 11:59