I DALJE SE BOGATI

Osramoćeni komičar izgubio kompas: ‘Zabarikadirao se u pub i preko interneta širi teorije zavjere‘

Russel Brand, za kojeg susjedi kažu da hoda bosonog u kimonu, godišnje s online sadržajem kojeg naplaćuje zarađuje 4 milijuna funti

Russell Brand

 Screenshot Youtube/

Pretpostavilo bi se da se bivši komičar Russel Brand zbog policijske istrage o optužbama za seksualno nasilje uključujući silovanje neće usuditi javno isticati. Ipak, on i dalje zarađuje milijune od videa o teorijama zavjere koji se plasiraju na društvenu platformu Rumble. Pub Crown u Oxfordshireu pretvorio je u studio za snimanje, piše Daily Mail.

image

The Crown pub u vlasništvu Russella Branda

Swns/Swns/Profimedia/Swns/swns/profimedia

Britanska novinska ekipa posjetila je lokaciju, ali nakon nekog vremena pojavio se menadžer Nick koji je zamolio ekipu da izađe jer je pub sada privatno vlasništvo.

Susjedi baš nisu zadovoljni s Brandom jer nije bio iskren prilikom kupnje nekretnine. Naime, kada je kupio pub za 870.000 funti, preko svoje tvrtke za videoprodukciju, Pablo Diablo‘s Legitimate Business Firm, Brand je rekao da ga planira ponovno otvoriti kao kafić i wellness prostor, što bi značilo će svojim poslovanjem pomagati zajednici. Pub je bio zatvoren godinu prije tijekom karantene, ali mještani su se nadali da će se ponovno otvoriti se povuku mjere protiv koronavirusa.

image

Russell Brand

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Ali, pub se pretvorio u studio, a vlasnik tek sad retrospektivno traži dozvolu za planiranje kako bi nekretninu koristio kao urede.

Procjenjuje se kako zarađuje oko 4,7 milijuna funti godišnje prodajom ekskluzivnog internetskog sadržaja u kojem napada establišment.

Podsjećamo, Brand je optužen za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje četiri žene u zajedničkoj istrazi The Timesa, The Sunday Timesa i Channel 4‘s Dispatches. Oštro je negirao tvrdnje nekoliko sati prije nego što su optužbe objavljene prošle jeseni, rekavši da su njegovi odnosi ‘uvijek sporazumni‘ te je napao ‘medijsku korupciju i cenzuru‘ i ‘državu i korporativni dogovor‘. Rečeno je da su se navodni incidenti dogodili između 2006. i 2013., kada je bio na vrhuncu slave i radio za BBC i Channel 4 te glumio u holivudskim filmovima.

Susjedi pak kažu da Branda znaju vidjeti kako psa šeće potpuno bos.

- Nisam ga vidjela otkad je počela frka. Zadnji put, prošlog ljeta, je izašao iz auta samo u kimonu, ispod kojeg nije imao ništa, a bio je bos, ispričala je jedna susjeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. ožujak 2024 23:25