ŽIVOT IM KRENUO NIZBRDO

PROKLETSTVO SLAVNE OBITELJI? Neki tvrde da su članice klana Kardashian uništile baš svakog muškarca koji je ušao u njihov život

 Getty Images / Getty Images

Nakon što je Kanye West u ponedjeljak hospitaliziran u psihijatrijskoj bolnici, strani mediji raspisali su se kako je on samo još jedan u nizu muškaraca čiji je život krenuo nizbrdo nakon što je postao dio obitelji Kardashian.

- Kad se oženio s Kim, izgubio je kredibilitet, pretvorio se u sprdnju, ali on to nije vidio - govori izvor za Radar Online.

Zadnjih nekoliko godina dvorane na njegovim koncertima su poluprazne.

- Njegove pjesme su hit na top listama onda kada surađuje s Paulom McCartneyem i Jay Z-jem. Javnost ga sve manje poštuje kao glazbenika. U konačnici, ljudi ga jednostavno ne vole - zaključuje osoba upoznata s Kanyeovom situacijom.

No kao što smo spomenuli, reper nije jedini čovjek koji je posrnuo nakon što se povezao s Kardashianima.

Nekoliko mjeseci nakon što je započeo vezu s Kourtney Kardashian, Scott Disick postao je i zvijezda Kardashian reality showa, a ubrzo i miljenik publike zbog svoje opuštenosti i želje za zabavom. No sklonost alkoholu i drogi učinila je svoje. Nekoliko puta je bio na rehabilitaciji, a u srpnju prošle godine okončao je i vezu s Kourtney s kojom je dobio troje djece.

Tu je i Lamar Odom, bivši košarkaš koji se tijekom veze i braka s Khloe Kardashian također borio s ovisnosti o raznim opijatima. No njegova je ovisnost otišla toliko daleko da je prošle godine gotovo izgubio život nakon što se predozirao. Za život se borio nakon što je četiri dana u jednom bordelu u Las Vegasu konzumirao alkohol s tabletama.

A možda najveći šok za sve bio je kada je Bruce Jenner, suprug Kris Jenner s kojim je bila u braku 23 godine, odlučio promijeniti spol. Izvori su tvrdili da je to učinio jer ga je Kris godinama ponižavala i psihički zlostavljala, a on je bio nesretan i zbunjen jer ga je tretirala kao dijete što ga je natjeralo da se transformira u ženu.

Koliko je zasad poznato, Kanye je u bolnici završio nakon što je u njegov dom pozvana policija jer je poznati glazbenik odbijao sam otići u bolnicu pošto je njegov liječnik poslije pregleda zaključio da je to zbilja nužno. Prema zadnjim informacijama doživio je živčani slom.

- Imao je halucinacije, bio je paranoičan. Vrištao je da ga žele ubiti - ispričao je izvor upoznat sa situacijom.

Pored njega u bolnici je njegova supruga Kim Kardashian, kao i njezina majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:55