strašan zločin

Zastrašujuće! Objavljene fotografije dječaka ubojice i njegove sestre kako pucaju u streljani, Kosta moli da ga puste

Nakon tragedije u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, građani su ostavljali poruke i darove za poginulu djecu.
 

 Robert Fajt/Cropix

Zbog fotografije sestre Koste K., srpskog ‘dječaka ubojice‘ (14) kako puca u streljani, a koju je otkrio portal Republike, pokrenuta je još jedna istraga protiv njihovog oca Vladimira K.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE OVDJE.

Sada se otkrilo kako otac u streljanu nije vodio samo sina i učio ga pucati, već i desetogodišnju kćer. Na fotografiji do koje je Republika došla vidi se djevojčica u klečećem položaju, s pištoljem u rukama, kako u streljani gađa metu. Fotografiju im je ustupio jedan od radnika spomenute streljane, uz uvjet da ostane anoniman.

Vladimira K. tereti se za teško djelo protiv opće sigurnosti jer je sina obučavao za pucanje na dvije lokacije i nije priskrbio pištolje i streljivo koje je Kosta uzeo prije masakra.

Dječak ubojica, koji je 3. svibnja ove godine u Beogradu počinio nezapamčeni zločin ubivši devetero svojih vršnjaka i zaštitara škole, još uvijek se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za djecu i omladinu u Beogradu.

Iako u ustanovi vrijede posebna ograničenja, izvori bliski istrazi za Republiku tvrde da Kosta ima pristup papiru na kojem crta mračne slike bez trunke pozitivnosti, što psiholozima daje jedan od rijetkih prozora u unutarnji svijet mladog ubojice.

- Ne crta prirodu, osmijehe i životinje. To su gotovo nerazumljivi crteži, mračni i neugodni, često bez konkretne forme. Ti crteži su ključni za psihologe da shvate što se događa u glavi ovog ubojice tinejdžera - rekao je izvor iz istrage.

Dodatno, izvor otkriva da stručni tim izražava šok Kostinim ponašanjem, primjećujući potpuni nedostatak emocija i pokazujući bilo kakvu grižnju savjesti.

Republika doznaje kako je Kosta nedavno počeo histerizirati u svojoj sobi.

- Njegovo ponašanje je krajnje bezobrazno! Nedavno se počeo buniti i govoriti kako ne bi trebao biti tu, nego u svojoj kući. Bio je bijesan i izjavio je da je samo dijete. Ne pokazuje apsolutno nikakvo kajanje, jedino mu je bitno izaći iz zidova u kojima se nalazi - kazao je izvor iz bolnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 04:58