Gordon Ramsey, jedan od najuspješnijih kuhara Velike Britanije koji posjeduje restorane u Londonu, SAD-u, Italiji, Francuskoj i Kataru, otkrio je svoja tri zlatna pravila kojih se treba držati prilikom odlaska u restoran.
Kontroverzni chef, kojeg su učili majstori zanata kao što su Albert Roux, Marco Pierre White i Guy Savoy, poznat je po svom neobuzdanom jeziku i brojnim psovkama koje koristi (samo u prvih 15 minuta jedne necenzurirane epizode njegovog 'Hotel Hella' prošlog mjeseca sočno je opsovao šest puta prije nego što je skinuta s programa), a u srijedu na Foxu kreće i američka verzija njegovog serijala 'The F Word'.
Na koje tri stvari valja paziti ukoliko želite izvući najbolje moguće iskustvo večere u restoranu? Prva stvar je, smatra 50-godišnji Ramsey, izbegavati specij...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....