KLADIONICE GORE

Večeras američki sportski događaj godine, a svi se pitaju nešto drugo: Hoće li pasti velika prosidba?

Jednu od hrabrijih oklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li Kelce zaprositi Taylor Swift

Travis Kelce i Taylor Swift

 Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia

Neobične ponude u kladionacama u povodu velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne tvrtke za sportsko klađenje odlučile su se malo zabaviti ludilom Swift-Kelce nakon što su Kansas City Chiefsi osigurali ulazak u Super Bowl.

Jednu od hrabrijih oklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Chiefsa Travis Kelce zaprositi pop superzvijezdu Taylor Swift na Super Bowlu u nedjelju.

Chiefsi odmjeravaju snage sa San Francisco 49ersima.

FanDuel Canada ponudio je okladu pod nazivom "Hoće li Travis Kelce postaviti pitanje?", a tržište je podijeljeno na 70 posto onih koji misle da hoće i 30 posto da neće.

"U FanDuel Canada uvijek tražimo načine da naše kupce držimo angažiranima u važnim trenucima kao što je Super Bowl", rekao je FanDuel Canada Trading tim u e-poruci Reutersu.

BetUS nema manjka šaljivih oklada vezanih uz Swift uključujući i to hoće li dobitnica Grammyja i Kelce objaviti svoju prvu trudnoću na Super Bowlu.

BetUS također ima oklade za to koliko će puta Swift biti prikazana na ekranima tijekom Super Bowla, hoće li se ona i Kelce poljubiti nakon utakmice i hoće li je najvredniji igrač Chiefsa spomenuti u svom govoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 13:53