FANOVI ODUŠEVLJENI

Taylor Swift zamalo se ‘raspala‘ na koncertu, a to nije bila jedina nezgoda: Pogledajte njezinu reakciju!

Swift je umalo promašila stolac dok je sjedala i krivo je otpjevala stihove jedne pjesme, no ipak, fanovi su oduševljeni profesionalnošću

Taylor Swift

 Suzanne Cordeiro/Afp

Prvi koncert Taylor Swift u 2024. prošao je bez problema - umalo. U srijedu je nastupala u Tokiju nakon dva mjeseca pauze njezine Eras turneje. Tijekom izvedbe pjesme "Vigilante S**t" pjevačica inače sjedi i pleše na stolcu, ali ovaj put je pogrešno izračunala udaljenost do stolca kad je išla sjesti.

U videu koji je viralan na X-u, bivšem Twitteru, vidi se Swift kako na trenutak izgleda šokirano dok sjeda i shvaća da stolac nije iza nje.

Unatoč tome što je lebdjela u zraku, Swift nije izgubila ravnotežu jer je ostala u čučnju dok je ispružila ruku unatrag kako bi se oslonila. Ponovno se pokazala kao velika profesionalka jer zbog ove nezgode nije propustila ni jedan takt pjesme dok je nastupala pred 55.000 ljudi.

Mnogi obožavatelji primijetili su da se očito naporan trening isplatio.

"Radila je svoje čučnjeve dok bih ja pao ravno na guzicu", napisala je osoba uz snimku.

"Njezina bedra su vjerojatno toliko jaka da bi mogla tako sjediti cijelu pjesmu bez stolca", napisao je drugi.

Osim što je sjedila u zraku, Swift je imala još jednu nezgodu. Naime, zabrljala je nekoliko stihova pjesme "Dear Reader" tijekom dijela koncerta u kojem pjeva pjesme iznenađenja.

"These restless tears of a cursed man", Swift je pjevala, umjesto: "These desperate prayers of a cursed man". Ipak, to ne mora biti slučajno jer Swift voli svojim obožavateljima davati tragove za ono što tek planira objaviti.

image

Taylor Swift

Rs Fotos/the Grosby Group/Grosby Group/Profimedia/Rs Fotos/the Grosby Group/grosby Group/profimedia

Kantautorica svojim modnim odabirom, aktivnostima na društvenim mrežama i zagonetnim citatima obožavateljima često daje nagovještaje o svojim nadolazećim projektima.

Obožavatelji traže tragove sada više nego ikada jer Swift treba izdati potpuno novi album "The Tortured Poets Department" u travnju. Zapravo, mnogi vjeruju da je bijeli lak za nokte koji je nosila tijekom koncerta u srijedu također znak za novi album koji ima crno-bijelu kombinaciju boja.

image

Taylor Swift i Travis Kelce

Patrick Smith/Getty Images/Profimedia/Patrick Smith/getty Images/profimedia

Swift bi trebala biti na pozornici četiri uzastopne noći u Tokiju, prije nego što se vrati u Sjedinjene Države kako bi prisustvovala Super Bowlu, na kojem će igrati njezin dečko Travis Kelce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:25