LINDA JONES

Video: Preminula je najveća ljubav Toma Jonesa s kojom je bio u braku čak 59 godina

 Evening Standard/Getty Images / Evening Standard/Getty Images

Melinda Rose Woodward, poznata kao Linda Jones, udana 59 godina za Toma Jonesa, umrla je u nedjelju u bolnici Cedars Sinai u Los Angelesu, javio je BBC.

‘Okružena suprugom i voljenima, preminula je mirno’, kaže se u priopćenju objavljenom na Jonesovoj web stranici.

On je nedavno otkazao nekoliko koncerata zbog ‘ozbiljne bolesti’ u obitelji. Melinda je bolovala od karcinoma koji se dvaput vraćao, no nije specificirano kojeg tipa. Bila je teški pušač i razvila je i emfizem pluća.

Tom Jones, najpoznatiji po hitovima ‘Delilah’ i ‘ Sex Bomb’, upoznao je svoju buduću suprugu dok su još bili 12-godišnja djeca. Započeli su vezu sa 15 godina, a vjenčali su se sa 16, 1957. godine.

Jones se prisjetio kako su se upoznali i kako se zaljubio u nju: ‘Nikad nisam tako nešto osjećao ni za koga drugog. Mislim da se ne možete zaljubiti više nego jednom.’

Imaju jedno dijete, sina Marka.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 18:28