JOHNNY DEPP SE KAJE

Video: 'Žao mi je što sam prošvercao svoje psiće u Australiju! To je divna zemlja'

Depp je pse uveo u zemlju bez valjanih papira i sve potrebne procedure
 Screenshot Youtube

Johnny Depp i njegova suproga Amber Heard objavili su video u kojem kažu da im je 'jako žao' što se prošvercali svoje psiće, jorkširske terijere Pistola i Booa u Australiju prošle godine.

Naime, poznati je par snimio video kako bi se iskupio za prekršaj koji su počinili tijekom svog boravka u Australiji prilikom kojega su prekršili stroge australske zakone o karanteni prema kojem sva živa bića – i biljke i životinje – moraju biti prijavljena i proći strogu kontrolu prije nego ih se pusti na australsko tlo kako bi se očuvala biološka raznolikost i jedinstvenost Australije.

Da slavni par nije prijavio svoje ljubimce postalo je jasno nakon što su na društvenim mrežama objavili fotografije svojih psića nakon čega su australske vlasti provjerile imaju li psi svu potrebnu dokumentaciju.

Nakon što je ustanovljeno da su Depp i Heard ljubimce zapravo prošvercali, prijetila im je ogromna novčana kazna, kazna zatvora za pilota njihovog aviona te čak mogućnost da se psiće eutanazira.

Video s isprikom u kojem Depp i Heard objašnjavaju zašto je zakon o karanteni toliko bitan i kako je Australija divna zemlje s divnim prirodnim ljepotama i ljudima, objavljen je kao dio njihove 'kazne' koja uključuje i rad za opće dobro.

Pogledajte video:

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 21:48