POPUT BLIZANKI

ZAPANJUJUĆA SLIČNOST Glumica Reese Witherspoon odlučila svoje obožavatelje upoznati sa dugogodišnjom dvojnicom: 'Zar nismo slične?'

 
 Profimedia, Mega Agency

Reese Witherspoon (42), poznata hollywoodska glumica i ponosna vlasnica Oscara, svoje je obožavatelje putem Instagrama upoznala sa svojom dugogodišnjom dvojicom, Marilee Lessley.

- Upoznajte Marilee! Bila je moja dvojica u pet filmova i sada mi pomaže u seriji #BigLittleLies! Zar nismo slične?, napisala je junakinja popularne serije 'Male, velike laži', čija se druga sezona upravo snima.

Mediji su prenijeli kako Lessley na svom Instagram profilu prije nekoliko godina objavila fotografiju sa snimanja filma 'Samo nebo zna'.

- Reese i ja u našem prvom filmu na kojemu smo surađivale. Imam toliko puno lijepih uspomena na taj film, upoznala sam divne ljude koji će mi uvijek biti prijatelji, napisala je.

Reese Witherspoon napisala je u svojim Instagram pričama da je Marilee upoznala na snimanju filma 'Plavuša s Harvarda 2'.

Ponekad poznati glumci koriste svoje dvojnike kako bi umjesto njih odradili neku opasnu scenu. Obzirom na to kako izgleda dvojnica Reese Witherspoon, nije ni čudo da za vrijeme nismo uočili zamjenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:35