NEVJERNI NOGOMETAŠ

Zvijezdu Bayerna supruga javno ‘poklonila‘ ljubavnici preko Instagrama: Raskrinkala ih i svima rekla njezino ime

Njih su dvoje imali izrazito turbulentnu vezu koju su obilježili brojni skandali, ali sada je, čini se, definitivno kraj

Lucas Hernandez i Amelia Ossa Llorente

 Paulaner /stefan Matzke/Sampic/Dpa Picture-alliance Via Afp

Francuski nogometaš Lucas Hernandez koji igra za FC Bayern Munchen ovih dana proživljava noćnu moru što se tiče njegova privatnog života.

Hernandez je u Kataru doživio ozbiljnu ozljedu zbog čega je bio primoran propustiti ostatak nogometne sezone. Međutim, iako ga nije bilo na nogometnom terenu, zbog ljubavnog skandala ipak se našao u središtu pozornosti.

Naime, njegova supruga Amelia Llorente odlučila ga je ostaviti zbog toga što ju je varao.

Amelia se sa suprugom odlučila obračunati, ni više ni manje nego, putem Instagram storyja gdje je otkrila da nogometaš ima ljubavnicu - i ne samo to! Također je javno objavila njezino ime i poručila joj da joj rado poklanja svoga supruga.

"Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koju uopće ne dolaziš vidjeti", napisala je na Instagram storyju i podignula pravu buru reakcija.

image

Amelia Llorente

Instagram/Amelia Llorente/
image

Cristina Buccino

Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

Njih su dvoje imali izrazito turbulentnu vezu koju su obilježili brojni skandali. Tako je Lucas prije pet godina u alkoholiziranom stanju pretukao svoju suprugu, ali mu ona nije ostala dužna pa su oboje zaradili kaznene prijave. Hernandez je tada dobio i zabranu prilaska Ameliji, međutim kasnije su se ipak pomirili i dobili dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 15:02