IZA KULISA

FOTO: 'DOLAZIM U NAJKRAĆOJ MINICI IKAD!' Mila Elegović ispunila obećanje, na Zlatni studio stigla je u neviđeno seksipilnom izdanju

 
 Boris Kovačev / Hanza Media

Moram najaviti da stižem u najkraćoj minici ikad - najavila je Mila Elegović dva dana uoči dodjele Zlatnog studija. Obećano - izvršeno! Naša proslavljena glumica u studiju 'Anton Marti' zaista je zablistala u seksepilnom izdanju i dobro zagrijala atmosferu uoči dodjele nagrada.

Naravno, ona nije bila jedina. Doris Pinčić-Rogoznica, Ivana Mišerić, Franka Batelić, Nina Violić... Poznate hrvatske dame zablistale su u večernjim haljinama.

Doris Pinčić Rogoznica prije dodjele rekla je našim novinarima da se jako veseli dodjeli na kojoj će biti jedna od prezenterica.

- Ovo je lijepo, prilika za sresti brojne kolege. Imam čast večeras s legendarnim Grgom nekome dati nagradu u ruke. Lijepo je da ima ovakvih događanja. Ovo je ipak glas publike, a to je najvažnije - rekla je Pinčić.

Prije dodjele postavili smo nekoliko pitanja i glumcu Borku Periću koji je nominiran u kategoriji najboljeg filmskog glumca. Perić je prvi put na dodjeli Zlatnog studija i kaže da je jako uzbuđen:

- Očekujem da se svi zabavimo - rekao je. Na pitanje kako je odabrao odijelo za večeras, duhovito je odgovorio.

- U ormaru imam dva odijela pa nije bilo teško.

Na pitanje o planovima za naredne mjesece rekao je da se prvo želi odmarati.

Glumica Elizabeta Brodić plijenila je pažnju u razigranoj zelenoj haljini.

- Sama sam birala haljinu, drugačija je i zato mi se svidjela - rekla je Brodić i najavila da trenutno radi na novoj predstavi u HNK Varaždin, s Karlom Mrkšom i Sunčanom Zelenikom. Redatelj je biti Tomislav Pavković, dodala je mlada glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 09:58