ZAPREŠIĆ BOYS

Nije da samo pjevamo, neki od nas znaju i igrati nogomet

Već to što su u konkurenciji za Zlatni Studio petorci iz Zaprešić Boysa, kako sami kažu, veliko je priznanje njihovom radu
Zaprešić Boys

Nominirani smo za nagradu Zlatni Studio Jutarnjeg lista u kategoriji Grupa godine, obavijestili su glazbenici iz benda Zaprešić Boys svoje pratitelje na društvenim mrežama, uputivši ih da mogu glasati putem kupona objavljenih u tjedniku Studio ili putem weba Jutarnjeg lista.

‘Obavljeno!’ ‘Idemo po pobjedu!’, ‘Glas iz Poljske’ je poslan!’... neki su od komentara njihovih brojnih obožavatelja. Marko Novosel, Ivan Novosel, Bojan Šalamon, Saša Pleše i Zdeslav Klarić, objedinjeni u grupi Zaprešić Boys, srca publike osvojili su navijačkim himnama ‘Srce vatreno’, ‘Samo je jedno’, ‘Neopisivo’, a ljetos su uoči Svjetskog prvenstva u nogometu napisali i otpjevali novu budnicu: ‘Igraj moja Hrvatska’. Koliko im znači ovogodišnja nominacija za nagradu Zlatni Studio?

- Znači nam naravno mnogo. Već samu nominaciju doživljavamo kao priznanje našeg trinaestogodišnjeg rada i potvrdu da radimo nešto što je dobro i prihvaćeno od šire publike - kažu glazbenici koji jako dobro znaju kako će proslaviti nagradu naših čitatelja, naravno, ako je uspiju osvojiti.

- Kako ćemo proslaviti nagradu Zlatni Studio i nije pitanje na koje je teško dati odgovor.

Onako kako mi to znamo, u ugodnom i veselom društvu. Uz koju pivicu, naravno - otkrivaju članovi grupe kojima je teško izdvojiti na koji su svoj poslovni uspjeh u protekloj godini najviše ponosni.

- Dosta je stvari na koje ove godine možemo biti ponosni. Prije svega, ponosni smo na to da je naša pjesma ‘Igraj moja Hrvatska’ popratila veliki uspjeh naše nogometne reprezentacije.

ZA NOMINIRANE U SVIM KATEGORIJAMA NAGRADE 'ZLATNI STUDIO' GLASAJTE OVDJE!

Ta je pjesma opće prihvaćena kod ljudi, a pogotovo kod one najmlađe populacije, što nam je posebno drago. Ista pjesma je i pobjednik mjeseca rujna u tekućoj godini te je nominirana za hit godine i kao takva je ušla u konkurenciju dvanaest pjesama za nagradu publike ‘Cesarica’.

Odmah zatim, tu je i godišnja nagrada grada Zaprešića za najzaslužnije građane grada u ovoj godini. Iza nas je i svježe odrađena turneja u Australiji i na Novom Zelandu koja je protekla stvarno, kako naša pjesma kaže, neopisivo. A istaknuli bismo i niz humanitarnih koncerata na kojima smo participirali i koji nas čekaju, a na koje smo se s velikim zadovoljstvom odazvali - ističu glazbenici čiji su veliki hitovi vezani za nogomet.

Kakvi su članovi grupe Zaprešić Boys na nogometnom terenu i tko je od njih najbolji u nogometu?

- Dvojica članova Zaprešić Boys prošla su cijelu omladinsku školu Intera iz Zaprešića, tako da bismo mogli reći da je dio benda i s te strane nogometno potkovan. A tko je od nas najbolji na travnatom terenu teško je reći jer nismo baš nešto ni imali prilike zajedno igrati. Godine i brojne obveze nam jednostavno ne dozvoljavaju previše slobodnog vremena pa odgovor na to tko je od nas najbolji ipak će morati pričekati neka druga vremena... - poručuju glazbenici iz grupe Zaprešić Boys.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:23