NAJBOLJI BIRAJU NAJBOLJE

Počinje spektakl oko najveće medijske nagrade

Studio, naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik, treću godinu zaredom dodjeljuje Zlatni Studio - svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu.
 Boris Kovačev / CROPIX

Pod motom “Najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni Studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2018. do 15. prosinca 2019. godine.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila vrlo jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sada su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio. Čitatelji mogu svoje glasove davati tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale. Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog Studija, u direktnom televizijskom prijenosu na HRT 1, 6. ožujka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:34