MUŠKARCI BIRAJU

10 najseksi žena svijeta prema FHM-u

Američka glumica Megan Fox ponovo je proglašena najseksi ženom na svijetu, a u stopu je prate Jessica Alba, Scarlett Johannson i Jessica Biel
 Egotastic

Popularna američka glumica Megan Fox ponovo je proglašena najseksi ženom na svijetu. Časopis za muškarce FHM, prema glasovima čitatelja, sastavio je listu od sto najpoželjnijih žena na svijetu, i Megan je ponovo zasjela na sam vrh. To joj je omogućilo čak 10 milijuna čitatelja FHM-a.

Glavnoj zvijezdi filmskog serijala Transformers ovu je laskavu titulu ponijela drugi put za redom što je uspjelo samo pjevačici Jennifer Lopez koja je na vrhu FHM-ova popisa provela 2000. i 2001. godinu.

Često nazivana i nasljednicom Angeline Jolie, Megan svakim svojim filmom dobije pozamašan broj novih obožavatelja. Poznata je po zavodljivim oblinama koje se ne libi često pokazivati.

Na drugom se mjestu pojavila gotovo zaboravljena Jessica Alba. Iako je smatraju jednom od najljepših glumica ikada, Alba se 'teško' nosi s tom titulom te vrlo često ističe da bi svaka žena uz odgovarajuće kozmetičke tretmane mogla biti seksi.

Bujno poprsje Scarlett Johansson donijelo je mladoj glumici treće mjesto FHM-ova popisa dok je odmah poslije nje još jedna američka ljepotica, Jessica Biel.

Prvi pet djevojaka zaključuje, također, glumica Madeline Zima koja se proslavila ulogama u seriji Californication i Heroes, a većina nas ju se sjeća i iz Dadilje u kojoj je glumila najmlađu kćer. Na ovom se popisu našla zahvaljujući svojim golim scenama u seriji Californication gdje joj je glumački partner David Duchovny, ali i brojnim golišavim fotografijama.

Tek šesta najseksi žena na svijetu nije glumica. Ta je 'čast' pripalo brazilskoj manekenki Adriani Limi koja je ove godine postala i majka. Na svijet je donijela kćerkicu Valentinu.

'Kim Bauer' iz popularne serije zauzela je sedmo mjesto, a odmah iza Elishe Cuthbert slijedi plavuša zanosnih oblina i velikih očiju, Heidi Montag. Na listu se ugurala još jedna glumica, na devetom mjestu je Amerikanka Anne Hathaway.

Deset najseksi žena na svijetu zatvara mlada atraktivna pjevačica Katy Perry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 12:07