NOVI GAF BANDIĆA

Bandića zbunili reflektori pa zaboravio ime Angelinina filma: Najdraži njen film mi je baš ovaj 'U zemlji KRVI I MESA'

 Neja Markicevic / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić također se pojavio na premijeri prvijenca Angeline Jolie koju je, u razgovoru s RTL-ovom novinarkom , jako nahvalio.

Međutim, Bandića je svladalo uzbuđenje, a možda su ga i zbunila svjetla reflektora jer je posve zaboravio pravi naslov filma kojeg je došao pogledati iako su oko njega bili postavljeni brojni plakati.

- Angelina je žena izuzetne socijalne inteligencije, žena koja je napravila karijeru . Koja nije zaboravila na humanitarnu crtu pa je posjetila bivšu ex-zemlju koja je pretrpjela jedan neviđeni teror i agresiju. Ova večerašnja projekcija filma 'U zemlji krvi i mesa' je poruka da se to nikad ne dogodi i svi njeni filmovi su u sjeni ovoga što će se večeras ovdje dogoditi - rekao je pomalo zbunjeno zagrebački gradonačelnik tijekom intervjua koji je išao uživo.

Da nije riječ o 'lapsus linguae' Bandić je potvrdio kada ga je novinarka pitala koji je njegov omiljeni Angelinin film.

- Najdraži njen film mi je baš ovaj koji večeras ima projekciju, 'U zemlji krvi i mesa', jer sve te filmove s njom i Bradom Pittom treba staviti večeras u drugi plan. Večeras se prepustimo onome što je ona radila ovdje na ovim prostorima zadnjih mjeseci, i večeras je to kulminacija - poručio je Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:18