LJUBAVNI JADI U KUĆI

BB: Nemeš želi spavati s Bojanom, Soraja ne zna tko je Schwarzenegger

U kuću je postavljen novi krevet u kojem će spavati Bojana koja uz sebe ima pravo smjestiti još jednog stanara

Big Brother u kuću je uveo još jedan krevet. Stanari su odmah pomislili da im opet dolazi novi stanar, ali kada su vidjeli da im je veliki krevet smanjen, shvatili su da se radi o nekoj nagradi.

Kada su se okupili shvatili su da je poseban krevet namijenjen pobjedniku Arene i da će Bojana kao slavljenica nadmetanja imati čast spavati s ukućaninom prema njenom izboru.

"Nadam se da će izabrati mene, baš bih se lijepo ispružio pored nje u krevetu", glasno je komentirao Nemeš dok je pored njega stajala Marijana.

Ostali ukućani komentiraju da je Big Brother krevet namijenio Nemešu i Marijani.

Marijana je u ispovijedaonici priznala da se danas osjeća mnogo bolje.

Nemeš i dalje ne odustaje od nagovaranja Bojane da njega izabere za partnera u krevetu. Bojana je odgovorila da bi mogla odabrati Slavicu.

Tamara je sasvim neočekivano završila u bazenu. Nakon što je Nemeša zafrkavala i prskala vodom iz boce, Nemeš ju je uhvatio, prebacio preko ramena i bacio skroz odjevenu u bazen.

"Mora da se zna ko kosi, a ko Tamaru nosi“, rekao je Nemeš.

Na smetlištu Duško i Soraja i dalje su u glavnim ulogama. Njoj se više ne sviđa smeđa boja Duškove kose, pa mu je predložila da ga oboja u crno. Duško se, naravno, nije protivio. Zatražio je od Soraja i da ga ošiša jer želi izgledati kao Arnold Schwarzenegger. Međutim, Soraja se nije mogla sjetiti tko je to. Horvat joj je pojasnio da se radi o američkom glumcu.

Kako bi "ubio" monotoniju na smetlištu, Big Brother je popodne stanarima dao zadatak da skinu sve čepove s boca i razvrstaju ih po boji i veličini, i da nakon toga boce vrate gdje su ih našli. Ako stanari uspješno ispune zadatak, Big Brother će ih nagraditi luksuznim budžetom u nedjelju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 03:34