ZEZANJE S VELIKIMA

Ben Stiller na Oscarima: Bilo je ili Avatar ili nacistička odora!

 AFP

LOS ANGELES - Da svečane dodjele prestižnih nagrada ne moraju biti uštogljene i ozbiljne najbolje pokazuje ceremonija Oscara. Osim što su je vodila dva vrhunska zabavljača, Steve Martin i Alec Baldwin, a dobitnici održali duhovite govore, i glumac Ben Stiller našalio se ovogodišnjim kandidatima.

Naime, Stiller je bio prezenter Oscara u kategoriji najboljeg filmskog makeupa, a na pozornici se pojavio sštapom za pecanje te maskiran kao lik 'Avatara' filmskog megahita Jamesa Camerona. Osim dobre maske, Stiller je cijeli bio obojan u plavo, nosio je žute leće, a imao je čak i rep. Kao da to nije bilo dovoljno, stalno je gledao u Camerona te radio grimase i ispuštao čudne zvukove kao da govori jezikom Na'vija iz Avatara.

Sve o dobitnicima, gubitnicima, najbljepšim haljinama i modnim promašajima čitajte na specijalu portala Jutarnji.hr

Popis svih dobitnika na 82. dodjeli Oscara

- Ovo je se činilo puno boljom idejom dok smo vježbali na probi. Dvoumio sam se između ovoga i nacističke uniforme, no show je već imao dovoljno nacizma - objasnio je Stiller aludirajući na film 'Nemilosrdni gadovi'.

Stillerovoj se šali nasmijala čitava dvorana pa čak i sam Cameron koji je popularnog glumca tijekom skeča cijelo vrijeme ozbiljno gledao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:30