NAJTEŽI DANI

'BIO SAM IZVAN SEBE OD STRAHA. SPOJILI SU ME NA BEZBROJ CJEVČICA' Popularni pjevač otkrio šokantnu dijagnozu zbog koje je morao otkazati koncerte

 
 Getty Images

Robbie Williams napokon je progovorio o razlozima zbog kojih je u rujnu ove godine naprasno otkazao već dogovorene koncerte u Rusiji u sklopu njegove turneje "Heavy Entertainment Show".

Naime, pjevač, koji se '90-ih proslavio kao član boy benda Take That, proveo je sedam dana na odjelu intenzivne njege nakon što su mu liječnici pronašli "abnormalnosti" na mozgu, prenosi The Sun.

- Osjetio sam da nešto nije u redu prije koncerta u Zürichu u Švicarskoj. Odjednom mi je utrnula lijeva ruka, zaboljela me glava, nekontrolirano sam slinio i teško sam disao. Nakon što me pregledao iza pozornice, liječnik je zaključio kako ipak smijem nastupati. Stanje mi je ostalo isto i cijelo vrijeme sam se osjećao poput vojnika - imao sam misiju - završiti ono što sam počeo - izjavio je 43-godišnji Robbie.

Čim se vratio u London, napravio je dodatne pretrage, a u bolnici su mu dijagnosticirali abnormalnost koja je "nalikovala krvarenju u mozgu".

- Bio sam izvan sebe od straha. Odmah su me strpali u krevet i spojili na bezbroj cjevčica... Tih tjedan dana nisam smio vidjeti ni najužu obitelj... Bilo mi je jako teško - kaže Williams, koji sa suprugom, glumicom Aydom Field (38), ima kćer Theodoru Rose (5) i sina Charltona Valentinea (3).

Nakon što su ga pustili na kućnu njegu, pjevač se puna dva mjeseca odmarao u vili u Los Angelesu.

- Sve što mi se dogodilo natjeralo me da dobro razmislim o životu i shvatim što su mi prioriteti. Briga o vlastitom tijelu i umu mora mi biti na prvome mjestu - zaključio je Robbie, koji je počeo vježbati jogu i pilates, a nastoji se i što zdravije hraniti.

@robbiewilliams I saw mommy kissing Santa Claus #underneaththemistletoe #ryda ❤AWxx

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:32