ZA NE POVJEROVATI

BIVŠA BUBNJARICA TEŠKO OPTUŽILA BEYONCÉ 'Ubila mi je mačku, a mene je seksualno zlostavljala koristeći se svojim podmuklim vradžbinama'

 
Beyoncé Knowles
 Getty Images

Kimberly Thompson, glazbenica iz St. Louisa, koja je svojedobno svirala bubnjeve za divu Beyoncé Knowles (37), pokušala je sudskim putem zabraniti svojoj bivšoj šefici da joj više ikad priđe, no kako su u petak prenijeli neki američki mediji, sud je njezin zahtjev glatko odbio.

Naime, Thompson je na račun popularne pjevačice iznijela niz bizarnih optužbi, a jedna od njih glasi: "Beyoncé je vještica koja se bavi crnom magijom i baca čini na druge ljude". Bubnjarica se, između ostaloga, sudu požalila kako ju je Knowles i "seksualno zlostavljala koristeći se svojim podmuklim vradžbinama".

No to nije sve - Thompson je također uvjerena kako je Beyoncé bacala zle čini i na njezine ljubavnike, optužila ju je i za ubojstvo ljubimca - mačke, a spomenula je i da joj je bivša šefica hakirala mobitel te kontrolirala financije.

Sud ipak nije povjerovao sumanutim tvrdnjama Kimberly Thompson i odbio je njezin zahtjev za zaštitnu mjeru zabrane približavanja, a slavna pjevačica još nije komentirala navode svoje bivše suradnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:59