RASPRIČALA SE

BIVŠA PRIJATELJICA RASKRINKALA MEGHAN Vojvotkinja je pod svaku cijenu htjela pronaći nekog poznatog, prvo su joj pokazali sliku nogometne zvijezde

 
Meghan Markle
 Getty Images

Lizzie Cundy (49), engleska TV zvijezda i bivša supruga nogometaša Jasona Cundyja (49), za britanske medije opisala je svoje prijateljstvo s Meghan Markle (37).

Vojvotkinju od Sussexa upoznala je, kaže, na jednoj dobrotvornoj večeri u Londonu 2013. godine, samo tri mjeseca nakon što se Meghan razvela od američkog redatelja Trevora Engelsona (42).

- Odmah smo 'kliknule'. Pričale smo o tipičnim ženskim temama, a onda me ona pitala poznajem li neke slavne dečke. Rekla mi je da je slobodna i da joj se zbilja sviđaju Englezi. Obećala sam joj da ću je izvesti van i spojiti je s nekolicinom - otkrila je Lizzie, a prenosi Daily Mail.

Cundy je dodala kako je novoj prijateljici Markle prvo pokazala fotografiju nogometaša Ashleyja Colea (38), ali brzo su ga eliminirale zbog njegove loše reputacije.

Engleska TV zvijezda i Meghan družile su se neko vrijeme, ali izgubile su kontakt nakon što je Markle upoznala princa Harryja (34).

- Kad sam čula da se nešto 'kuha' između njih dvoje, poslala sam joj SMS i čestitala joj. Tad smo se još kratko dopisivale, a onda je ona samo nestala... Uvjerena sam kako su joj savjetovali da se udalji od ljudi koji su na bilo koji način povezani s medijima - izjavila je Lizzie Cundy.

LONDON, ENGLAND - APRIL 23:  Prince Harry and Meghan Markle attend the 25th Anniversary Memorial Service to celebrate the life and legacy of Stephen Lawrence at St Martin-in-the-Fields on April 23, 2018 in London, England.  (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images
Meghan Markle i princ Harry

Slično iskustvo s vojvotkinjom od Sussexa imao je i Piers Morgan (54). Voditelj TV emisije "Good Morning Britain" u ožujku ove godine rekao je kako ga je Meghan preko noći i bez objašnjenja počela ignorirati, iako su se prije toga družili barem dvije godine.

- Ne volim ljude koji se tako ponašaju. To je nepristojno. Samo mi je dokazala kako joj je ulazak u visoko društvo očito bio jedini prioritet...

Sretno Harryju, nadam se da zna što radi... Ako nešto krene po zlu, neka mi ne dolazi plakati na ramenu, upozorio sam ga na vrijeme - zaključio je Morgan.

Podsjetimo, Meghan je princa upoznala u lipnju 2016. na spoju na slijepo koji im je organizirao zajednički prijatelj. Par se vjenčao lani, a u svibnju ove godine dobili su sina Archieja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:11