TRAGIČNE SUDBINE

Bivši suprug Amy Winehouse završio u komi, sumnjaju da će preživjeti

 JLP/Mockford/Huckle/Alpha

Bivši suprug tragično preminule pjevačice Amy Winehouse, 30-godišnji Blake Fielder-Civil u noći sa srijede na četvrtak predozirao se heroinom, tabletama i alkoholom te je primljen u jednu londonsku bolnicu. Trenutno je u komi, a liječničke prognoze nisu optimistične.

U slučaju da se probudi iz kome, Blake je najvjerojatnije pretrpio teža oštećenja mozga.

Blakea je onesviještenog pronašla njegova sadašnja djevojka Sarah Aspin s kojom ima 15-mjesečno dijete.

- Liječnici su mi kazali kako ne znaju što će biti, ali su mi objasnili da je došlo do infekcije i da je u komi. Molim se da preživi, ali moram biti spremna i na ono najgore. Potpuno sam shrvana, ali moram biti jako zbog našeg sina Jacka, kazala je Sarah.

Objasnila je kako je Blake u posljednje vrijeme odlično napredovao te kako je imao razgovor za posao, a kasnije se našao s prijateljem.

"Nije bio sklon alkoholu, ali tu je večer kući došao pijan. Nisam bila sigurna na čemu je, no kada mu se jezik počeo plesti shvatila sam da je pio. Ujutro sam ga pronašla sivog i onesviještenog na podu", ispričala je novinarima Sarah.

Prema posljednim informacijama, Blake je zaista dobro napredovao u svojoj borbi proitv ovisnosti te je neko vrijeme čak radio kao savjetnik u jednom centru za odvikavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2024 11:28